Hoone koosneb kahest neljakorruselisest osast – kortermajast ja korterhotellist, mida seob omavahel esimese korruse parkla varikatus. 2019. aasta talvel valmiva hoone läänepoolsesse kortermajja tulevad kahe- ja kolmetoalised korterid (2.–4. korrusel). Idapoolse osa kolmel korrusel avab uksed 51 toaga korterhotell. Hoone mõlemas osas paikneb lift. Parkimine on lahendatud hoone esimesel korrusel ja hoovil.

IconPlaza ühendab vaiksel kõrvaltänaval paiknemise kiire ligipääsuga mitte ainult eluks vajalikule, vaid ka paljudele vaba aja veetmise võimalustele. Majas on kahe- ja kolmetoalised korterid suurustega 42–64 m2, millele on iseloomulikud kõrged 2,9 m laed ning põrandast laeni ulatuvad laiad aknad. Hoone ruumide planeeringud ning ehitamisel ja viimistlemisel kasutatavad materjalid vastavad igati klientide nõuetele ja vajadustele.

Ostes külaliskorteri ettevõtte nimele, on õigus tagasi küsida km 20%



Kiire arengu keskel

Sikupilli naabrus on muutumas Tallinna kõige innovaatilisemaks äri- ja kaubanduspiirkonnaks. Ülemiste Cityt peetakse Eesti Silicon Valley'ks. Lähiaastatel valmiv Rail Balticu terminal ja selle juurde loodav transpordisõlm võimaldab luksuslikku teekonda nii teistesse Eesti linnadesse kui ka Berliini välja. Kõikide šoppamissõprade kuldse kolmnurga moodustavad kvartali kõrvale kerkinud T1 Mall of Tallinn ning Sikupilli ja Ülemiste keskused.

Vaikne Katusepapi tänav on kõige selle kiire arengu keskel hubane keskkond. Mõnusalt rahulik kodutänav, lühikese jalutuskäigu kaugusele jääv Kadrioru park koos Luigetiigiga ja KUMU on kohad, kus saab päevaväsimusest kosuda ja pere või sõpradega koos aega veeta.

Kodu kesklinnas võimaldab elada autovabalt. Väikesed vahemaad ja ühistransport annavad Tallinna elanikuna head võimalused igapäevaseks autovabaks eluks. Kaubanduskeskused ja turg on mugavalt lähedal ning ka jalgratas on hea lahendus tööle jõudmiseks. Õhtuse südalinna meelelahutuse nautimiseks ei pea mõtlema auto parkimise ega kiire kojujõudmise peale.

Suureks lisaväärtuseks on piirkonnale kindlasti hiljuti avatud kaubanduskeskus T1 Mall of Tallinn, sest see avardab poodlemise ja ajaveetmise võimalusi veelgi. Veel annab see positiivse arengutõuke kogu Majaka asumi arengule. Küll aga on piirkonna peamine eelis ühelt poolt väga hea asukoht kõigi oluliste keskuste naabruses – Ülemiste, Kesklinn ja lennujaam – ning teisalt äritegevuse üha suurem koondumine ümbruskonna seni veel vähe arendatud aladele nagu tselluloosikvartal ja Sikupilli keskuse ümbrus. Linna investeeringud ja transpordisõlmede koondumine samasse kohta mõjuvad piirkonnale positiivselt, sellele lisanduvad tulevikus bussiterminal ning Rail Baltic.

Jaga
Kommentaarid