Väljakujunenud elurütmiga Saue on rahulik linnake, mille üks eelis on oluliselt madalama hinna ja soodsate igakuiste kuludega uus korter pealinna vahetus läheduses. Rongiga sõidab kesklinna tööle või meelelahutusi nautima alla 30 minuti. Raudteejaama lähedusele lisaks on maanteeamet projekteerimas ja ehitamas uut ühendust Kuuseheki tänava pikendusena Laagri Maksimarketini. Nii et kesklinn on Kuuseheki elanikule justkui käekõrval, samas saab sinna moodsa A-energiaklassi korteri osta Tallinnaga võrreldes oluliselt madalama hinnaga.

Niisiis saab uuele Kuuseheki elanikule üsna pea selgeks, et tema valik ei olnud mingis mõttes kompromiss ning loobumise asemel on toimunud võimaluste ühendamine. Sauet vähegi tundev inimene teab, mida sealt oodata ning Kuuseheki projekt laiendab positiivsete võimaluste ringi veelgi.

Maksimaalne paindlikkus ootab uut korteriomanikku nii sees kui ka väljas. Korteritesse planeeritud nišid ja panipaigad annavad mööbli ning muu sisustuse paigutamiseks erinevaid võimalusi, säilitades avaruse ja valguse eluruumides. Väikelinna atmosfäär koos rahu ja vaikusega aga ei tähenda, et pealinna melusse sukeldumiseks tuleb paju vaeva näha. Rahulikud perekondlikud koosviibimised ning puhkus ei asu kaugel kõige olulisemate sündmuste keerisest.

Elukvaliteet on lahutamatult seotud turvatundega ning siinkohalgi paistab Saue positiivselt silma. Nimelt pandi justiitsministeeriumi avaldatud kuritegevuse statistika järgi tuhande elaniku kohta kõige vähem kuritegusid toime Saue linnas. Kuusehekis on sinu kodu sinu kindluseks!

Majade planeering on hoolega läbi mõeldud ning nende vahele jäävat ala hakkab kaunistama ümbruskonda sulanduv maastikulahendus. Majades on kahe-, kolme- ja neljatoalised korterid. Iga trepikoja soklikorrusel on ühiskasutuses olevad ruumid jalgrataste ja lapsevankrite jaoks, samuti asuvad korterites panipaigad. Väiksemad elanikud leiavad rõõmu valgustatud ja turvalise hooviga suurelt mänguväljakult. Iga korteri juurde kuulub piisavalt privaatsust pakkuvate vaadetega rõdu või terrass, suuremates korterites on ka saun. Samuti on igale korterile ette nähtud vähemalt üks parkimiskoht.

Kuuseheki kortermajad on kavandatud moodsa liigendatud ehituskehandina, mis sobituvad linnaehituslikult nii piirkonna olemasoleva kui ka perspektiivse hoonestusega. Tulevastel elanikel on võimalik valida kolme erineva siseviimistluspaketi vahel. Asendiplaanilist lahendust rikastab Saue loodusesse sulanduv maastikuarhitektuur koos rekreatsioonialade ja mänguväljakutega. Hoone välisviimistluses on välditud imiteerivaid materjale ning kasutatud võimalikult rahulikke ja looduslähedasi toone.

Hoonest

Hoone laotakse 190 mm paksustest betoneeritud Columbia plokkidest ning soojustatakse 160 mm paksuste PIR-plaatidega. Kütteallikaks on kaugküttel põhinev vesipõrandküte. Lisaks päikesepaneelid. Energiatõhususe tagamiseks paigaldatakse majadesse soojustagastusega ventilatsioon.

Jaga
Kommentaarid