VEGA residents on saanud valmis ning pakub tõepoolest hoopis teistsuguseid ja erilisemaid kodusid, kui oleme Tallinna kortermajades seni näinud. Seal on loodud elanikele ajaveetmisvõimalused, mida oleme harjunud muidu ainult puhkuse ajal hotellis nautima. VEGA elanike jaoks algab puhkus aga iga päev koju jõudes, mitte ühel-kahel korral aastas.

Koju jõudmine on kogu perele väga turvalisse keskkonda saabumine. Stiilselt möbleeritud fuajees ootab elanikke ja külalisi portjee, keda oleme seni harjunud nägema ainult filmides luksuslikes kortermajades. Vanemad ei pea sekundikski muretsema, kui saadavad lapsed aiaga piiartud koduhoovi mängima. Muidugi tunnevad ennast seal hästi ka täiskasvanud – aias asuvad lisaks mänguväljakule jõutreeningu-, grilli- ja piknikualad. Ja sellest hoovist pole rõõmu üksnes suvel: talvel luuakse sinna hoki- ja uisuväljak.

Turvalises hoovis ootavad lapsi mänguväljak ja jalgpalliplats, mis talvel muutub hoki- ja uisuväljakuks; majas sees on neile mõeldud lõbus mängutuba.

Ent ajaveetmisvõimalusi on ka majas sees. Elanikel on võimalik kasutada tasuta laste mängutuba, kus saab näiteks korraldada lastehommikuid, kutsuda sõbrad ja klassikaaslased sünnipäevapeole või lihtsalt teiste majalastega koos mängida. Täiskasvanutele on aga mõeldud maja elegantselt sisustatud peoruum, kuhu saab külla kutsuda suurema seltskonna kui ehk igasse korterisse mahuks ja mille kasutamise eest pole samuti mingit lisatasu. Suvisel ajal võib pere ja sõpradega õhtust süüa aga katuseterrassil, kuhu on kõigil elanikel juurdepääs.

Majaelanikele on loodud ka pesumasinaruum ning hoiuruum jalgratastele ja lapsevankritele, mis kõik jätab korteris sees rohkem vaba ruumi.

VEGA residents on kodu, kuhu jõudmist naudivad elanikud tõesti iga päev.

Jaga
Kommentaarid