Korteri esimesel korrusel asuvad avatud köögiga elutuba, esik, garderoobiruum, duširuum koos leiliruumiga, WC ja tehnoruum/panipaik. Korteri teisel korrusel on neli magamistuba, trepihall ja WC-vannituba. Igal korteril on oma sissepääs. Elutoast ja duširuumist pääseb terrassile. Elutoas on kaminavalmidus. Igal korteril on maja ees kaks parkimiskohta, mis sisalduvad hinnas. Maja taga asuvate terrasside ümbrus on haljastatud.

Korterid on suuruses 115,1 m2 hinnaga 199 000–214 000 eurot. Müügihind sisaldab kogu siseviimistlust. Põrandaid katab naturaalne parkett. Akendeks on kolmekordse klaaspaketiga PVC-raamid. Seinad on värvitud, pesuruumides on seintel ja põrandatel plaat. Siseviimistlus sisaldab ka sauna ning sanitaartehnikat. B-energiaklassiga hoone korterites on vesipõrandaküte ning oma gaasikatel, mis garanteerib madalad kommunaalkulud. Korterites on energiasäästlikud soojustagastusega ventilatsiooniagregaadid.

Ridaelamud valmivad 2019. aasta kevadel.

Taevasilma ridaelamud on osa Veskimöldre suurest projektist, mis on hinnatud turvalise elukeskkonnana.

Veskimöldre ridaelamud sobivad neile looduses viibimist armastavatele peredele, kes siiski ei soovi eraldi maja, kuivõrd sellega tuleb hulganisti lisakohustusi. Veskimöldre ridaelamud pakuvad kodurõõmu kõikidele rahu, vaikust ja turvalisust hindavatele inimestele, olles samuti ka linnale lähedal – kõigest kiviviske kaugusel asub Tallinn. Kõik eluks vajalik, sealhulgas kool, lasteaed ja kauplused kuuluvad asja juurde. Ridaelamuboksis tunneb inimene end mõnusalt: tal on oma väiksema eramu suurune ridaelamuboks, väike roheala, mille hooldamine ei võta palju aega, lastele mängimisplats ja autodele kaks tasuta parkimiskohta. Igal perel on oma privaatne terrass, kus saab kuulata linnulaulu, nautida värsket õhku ja meeldivaid õhtuid sõpradega.

Jaga
Kommentaarid