Maja, mis on kõike muud kui nunnu
Kui otsid armsat pesakest, mille seinad lausa paluvad raamitud lausete “Be happy!” ja "Follow Your dreams!" järele, ei ole Suur-Patarei 6 sinu jaoks. See maja on läbi ja lõhki industriaalne. Isegi tapeeti ei ole. Betoonlagi, ruutmustriga liitpartkett ja ruudustikega aknad esindavad maailma robustsemat poolt ja lihtsalt sobivad veidi tugevamatele natuuridele.

Maja, kus jalgrattal on auto staatus
Suur-Patareis on lisaks garaažile ka ratastele omaette ruum, mille me mitte liiga originaalselt nimetame rattaruumiks. Nii et kui sul on lisaks sõiduvahend, millel on autost kaks ratast ja mootor vähem, leiad selle ruumi olemasolust kindlasti teatud paradiislikke omadusi. Kui aga jalgrattad tekitavad sinus kergeid allergilisi reaktsioone, tasub oma ostuotsust veel kaaluda.

Maja, mis ei ole valge ega hall
Tühjal lõuendil on omad võlud. Maja, mis ei jää millegi poolest silma võib olla paljude unistus. Päris ausalt, ilma irooniata. Aga Suur-Patarei 6 ei ole selline. Maja loodud selgelt industriaalstiilis ning väikest tööstusrevolutsiooni hõngu kohtab ka siseruumides. Kuni keskmisest kõrgemate lagedeni (2,8 m) välja.

Maja, kus on nii vähe naabreid, et sa tead neid kõiki (isegi kui ei taha)
Paneelmajades elanud inimesed teavad hästi mõttetera, et elu on liiga lühike, et kõikide majas olevate inimeste nägusid meelde jätta. Suur-Patarei 6 majas on naaberkortereid 22. Sisuliselt ei ole võimalik, et sa neid nägupidi ei tea. See eeldab ka muidugi hommikust teretamist, mis ei ole Eestis elavate inimeste puhul väga tavaline, aga millega harjub ära.

Suur-Patarei 6 maja osas on tehtud palju julgeid valikuid, mis inimesi hirmutavad. Kuid kui sinus süttis kõigest eelnevast hoolimata siiski väike huvi, vaata galeriid

Jaga
Kommentaarid