Muutumiste algmaterjaliks on IKEA männipuidust kummut TARVA. Sarnase tulemuse saab ka sama kummuti soodsamast versioonist (RAST).

Fotod 2x: ikea.fi

Särtsakas korallikarva kapp on üle käidud spetsiaalse puidule mõeldud spreivärviga. Kapi küljele on ehitatud õhukese lauajupi ja iluliistu abil täiendav hoiupaik raamatutele. Lõpuks on lisatud mõned iludetailid ja pilkupüüdvad nupud ning uus kapp on sündinud!

Foto ja detailsed instruktsioonid: thistlewoodfarms.com

Ilmetule männipuidust kapile saab luksust lisada ka lihtsa peitsi abil. Endised nupud on eemaldatud ja asendatud uutega.

Fotod 2x ja detailne instruktsioon: BlogHer

Kummuti saab kerge vaevaga muuta ka lahedaks öökapiks. Selle muutumise puhul on lisaks peitsile kasutatud valget värvi. Jalad on asendatud ratastega.

Foto ja juhend: thelilypadcottage.com

Selle kapi puhul on ette võetud eriti põhjalik muutumine. Tulemus meenutab pigem antiikset arhiivikappi kui IKEA männipuidust kummutit. Kuidas sellist tulemust saada, vaata lähemalt Inmyownstyle blogist!

Sama kapi kitsama versiooni leidsime Instagramist. Värvi kapp esmalt valgeks ning seejärel kasuta teist tooni ja meelepärast šablooni!

Rabavalt glamuurse kapi saab ümber teha ka 30-eurosest IKEA RAST kummutist. Vaja läheb vaid kahte värvi, iluliistu, uusi kapinuppe ja veidi kannatust.

Fotod ja instruktsioon: artsychicksrule.com

Männipuit ei ole kindlasti nii kole materjal, et seda alati paksu värvikihi alla uputada. Leidlik lahendus on algupärase kapi täiendamine mõne rõõmsa detailiga.

LOE LISAKS: