Juteriidest kotikestesse saad peita maiustusi ja teisi pisemaid asju. Sõlmi kingikott punase paelaga kinni ja riputa pesulõksudega nöörile. Nummerdatud südamekesed on välja lõigatud vildist.

Lihtsam variant on asendada riidest kotikesed pisikeste paberkottidega ning dekoreerida numbrite ja paberist lumehelbekestega. Kotikesed on nööridega kinnitatud puuoksale.

Kui nokitsemise jaoks just väga palju vaba aega ei ole, aga tahe midagi ise ära teha on suur, hangi poest pisikesed kartongist kinkepakid, nimesildid ja käsitöönööri.

Kui sul juhtub elamises olema suurem võtmeriiul, võib sellele anda advendi ajal hoopis teise funktsiooni.

Tühjadest tualettpaberirullidest on ometigi lõpuks midagi kasu! Vaata advendikalendri tegemise õpetust Morning Creativity blogist.

Advendikalender võib olla lihtsamast lihtsam ja koosneda maiustuste asemel hoopiski headest soovidest või asjalikest mõtteteradest. Vaata tegemise õpetust We are Scout blogist.

Advendikalendri funktsiooni võivad täita ka seinale kinnitatud kaunistatud ümbrikud.

Võid kombineerida ümbrikke näiteks pisikeste ehtekarpidega ja paigutada vahele mõned kuusekaunistused.

Tõeliselt pilkupüüdev lahendus, mida ei leia ühestki poest — lihtsad paberist karbikesed ja efektsed minikuused. Õpetuse leiad Oh Happy Day blogist.

Kui oled õmblusmasinaga sina peal, võid vahva kalendri meisterdada kangast. Numbrid kanna tekstiilile šablooni ja tekstiilivärviga.

LOE LISAKS: