Uhiuute korterite puhul on korteri paberites valge toon kirjas, kuid kuidas valida valget tooni, et saavutada just see õige hele Skandinaavia stiilis korteri emotsioon? Kõik räägivad, et päris tavalist valget ei tohiks otse seinale panna ning see peab olema siiski veidi toonitud, et silmad ei hakkaks väsima. Kuid kui palju toonitud? Mis siis, kui värvikaardi toon tundub sobiv, aga alles seinal saab aru, et tegu oli liiga tumeda värviga ja seinad on nüüd kollakashallid?

Selleks puhuks soovitan kahte valget tooni, mis on Bauhofis saadaval ja mis päris kindlasti seintel just selle õige valgena mõjuvad. Värv S503 Symphony Lumikko kaubamärgilt Tikkurila ning ka toon F482 Symphony, kui soovid heledamat tulemust, siis on õige valik S503 ja näiteks magamistuppa väga õrnalt hallikamaks tulemuseks ongi ideaalne F482. Bauhofi värviosakonda tuleb öelda vaid kaubamärk ja antud koodid ning teenindaja segabki värvi valmis.

Valge skandinaavialik kodu läheb eriti hästi kokku mõne rohelise taimega ja nii haarasin kaasa ka kaks vahvat rõdupotti ning sisse mulda ja taimi.

Tekkis idee pann taim ka vannituppa. Vannitoa lillepoti meisterdasin küll ise, kuid niiskusele vastupidavate taimede valik ja ka riputavate pottide selektsioon oli Aiaparadiisis olemas ja nii see Nephrolepis exaltata meie vannituppa kolis.

Nagu näha, siis remondijärgus kodus on nagu ka igal teisel tavalisel inimesel rohkem nagu pommiauk kui kodu, seega jagan meeleldi oma inspiratsioonipilte Larsen Kinnisvaralt, kus on selgelt näha, millise lõpptulemuse annavad valged seinad.

Inspiratsioonipiltide päritolu: www.larsen.ee

Loe lähemalt Bauhofi kodulehelt.

  • Helene tegemised ja edusammud kodu muutmisel taas meie ees järgmisel kolmapäeval, 9. septembril. Püsime lainel!