Elutoas tervitavad sisenejat hallikasroheliseks võõbatud seinad, mis toovad kenasti esile vana maja väärikad laekarniisid. Sisustuses on kombineeritud erinevatele aegadele omast disainikeelt — kohata võib elemente möödunud sajandi keskpaigast, ornamentidega kuldne pildiraam seinal viitab aga veelgi varasematele stiilidele.

Diivanikangas, pleed ja padjad on valitud hallikasrohelisest toonist lähtuvalt. Erinevad rohelise varjundid koos halliga loovad mõnusalt stiilipuhta, kuid samal ajal armsalt maalähedase koosluse.

Suur söögilaud imiteerib elegantset kalasabaparketti, mis tundub ehk toidu serveerimiseks esmapilgul pisut ootamatu lahendus. Tulemus on aga põnevalt värskendav ja miks mitte kasutada endagi kodus parketti hoopis teisel otstarbel?

Toad on üksteisest eraldatud esinduslike paarisustega. Nii elu- kui ka söögitoast avaneb vaade sinisesse magamistuppa ning toob esile sinise ja rohelise suurepärase harmoonia. Lahedateks lisandusteks on ka kuldsete detailidega lühtrid, mis on paigutatud ühele joonele.

Tapeedimustrid, mida võib kohata vanades lossides ja mõisades on sisustusmaailmas viimasel ajal üsnagi kuum teema. Siinne magamistuba tõestab, et luksuslikud liialdused võivad imeliselt hästi sobida ka muidu lihtsatesse skandinaavialikesse kodudesse.

Eluruumidest eraldi asuva köögi muudab ruumikaks valge värv ja lihtne, kuid mahukas Skandinaavia stiilis köögimööbel.

Tagasihoidliku viimistlusega esikust leiab mitmeid põnevaid detaile. Kuldsed kapinupud lisavad suursugust ilmet ning vana õmblusmasinalaud sobib peeglilauaks kui valatult!

Rõdu pakub praktilist täiendust ka väljaspool suvehooaega. Ilusa ilma korral võib siin hingata sõõmu karget õhku ja nautida sügise värvidemängu.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: