Antiigihõnguline klassika

Pane põhifookus suurtele punastele klaasist jõulumunadele. Hetkel on moes erinevate varjundiga punased toonid: bordoo, purpur, karmiin, vanaroosa, aga ka mannavahu ja pohlamoosi värv. Suurtele jõulumunadele võid lisada mõõdukalt karda, kellukesi ja romantilisi LED-küünaldega laternaid.

Helge romantika

Vali läbipaistvast või valgest klaasist suured jõulumunad ning lisa neile juurde valgeid suhkrustatud figuure — ingleid, südameid ja isegi orhideeõisi. Selle stiiliga sobivad ka valged LED-tuled ning kunsthärmatis.

Christmas tree with gift boxes

Kullasära

Kasuta suuri kuldseid klaasmune ja struktuurseid või sametiga kaetud elegantseid jõuluehteid. Kooslust saad täiendada soojade LED-tuledega ning kulla- või vasetoonis karraga.

Ajastutruu retro

Kui kodus leidub kast vanaemalt päranduseks saadud ehetega või nõukaajast pärit jõulumunadega, võid ajas tagasi minna. Sõltuvalt ajastust kasuta vanade ehetega koos kas loodusest inspireeritud puidust jõulufiguure ja väikeseid kaltsunukke või hoopis uhkeldavat karda ja vilkuvaid tulesid.

Christmas Tree Made Of Cardboard. New Year

Moodne taaskasutus

Valmista ise vanadest ehetest uued. Kata näiteks vanad kasutuna seisvad jõulumunad kas punase, valge või rohelise tahvlivärviga ning kirjuta neile kriidiga uue aasta soovid. Lisaks võid otsida välja käsitööst ülejäänud lõngajupid ja kududa või heegeldada vanadele inetuks läinud plastikust jõulumunadele uue kuue.

Valiku jõulutulesid, pühade kaunistusi ning küünlaid leiab igaüks oma maitsele ja eelistustele K-rauta e-poest.

Jaga
Kommentaarid