Soe ja siidine pealispind
Xonyx kivimassi lummav — valge materjal on hea soojusisolaator, mis muudab vanni katsudes mõnusalt soojaks ning kehasõbralikuks. Vanni pinnaviismistlus on mõnusalt siidine, pakkudes täisväärtusliku vanninaudingu.

Vann Fiore, vaata lähemalt SIIT.

Materjali pikk eluiga
Kivimass on väga vastupidav materjal. Kivile sarnased omadused nagu: massiivsus, tugevus ja kulumiskindlus muudavad kivivannid kauakestvaks. Toote tihe kasutamine ja puhastamine ei too kaasa pinnakihi kulumist, kuna materjalil puudub dekoorkiht. Ühtlasi on materjal vastupidav välistele keskkonnamõjudele. Teda ei kahjusta UV- kiirgus, vesi, ega enamlevinud kemikaalid.

Vann Halo, vaata rohkem infot SIIT.


Lihtsalt paigaldatav

Balteco Xonyx kivivannid on paigaldatud tugevale toetusraamile, mis muudab paigaldamise lihtsaks. See omakorda tagab, et toode on teie vannitoas stabiilselt paigal.

Keskkonnasõbralik materjal
Tänu Xonyx materjali vastupidavusele ja kestvusele on tegu väärtusliku keskkonnasõbraliku matejalilga. Vanni on võimalik väga lihtsal moel värskendada ja pisivigastusi parandada.

Xonyx katestus äravool
Vannide äravooluavade katted on kaetud Xonyx kivivamassiga, mis loob ühtse terviku. Puhas ja esteetiline disain.

Vann Gamma 160, vaata SIIT.

Balteco alustas uudsel tehnoloogial vannide tootmise katsetamisega juba 2008. aastal, 2009. aastal investeeriti uude tehnoloogiaasse ning koostöös tunnustatud disaineritega töötati välja uus Xonyx kivivannide seeria. Kõik Balteco kivivannid on erinevate Eesti disainerite looming, inseneride ühistöö tulemus ja toodetud Eestis.

Jaga
Kommentaarid