Kui riiulitele ja muudele pisiasjadele võib mõelda alles sisustamisprotsessi lõppjärgus, siis valgusti on oluline detail, ilma milleta lihtsalt ei saa. Seda nii funktsionaalsetel kui ka esteetilistel kaalutlustel. Kaunis valgusti “täidab” ruumi, püüab pilku ja loob viimistletud mulje ka pooltühjas ruumis.

Teine asi, mis loob ruumile näo ja on muidugi ka kasutamise mõttes hädavajalik, on mugav tugitool! Mida suurem elamine, seda rohkem tugitoole võid sinna planeerida. Lisaks sellele, et seal on mõnus raamatut sirvida ja lõõgastuda, lisab ta interjöörile ka hulga hubasust.

Ilma toataimedeta ei ole ükski kodu täielik. Kui tundub, et elamisest on justkui midagi puudu ja see päris õige “kodu tunne” ei taha tekkida, siis äkki on asi mõnes puuduvas palmis, lopsakas filodendronis või õhku puhastavas havisabas?

Kui kodu mõjub tühjalt ja kõledalt, lahendab probleemi korralik vaip. Lagedad põrandapinnad mõjuvad ametlikult ja steriilselt. Seega ole vaipadega helde ja ära unusta sellega dekoreerimast ka magamistuba!

Kardinad seovad ruumi tervikuks ja tekitavad õdusa tunde. Kindlasti katseta erinevaid kardinaid — lisaks päevakardinatele võiksid elamises olla pimendavad külgkardinad.

LOE LISAKS: