Kõige tuntumaks clog-tüüpi jalatsitootjaks saab nimetada USA-st pärit jalanõubrändi Crocs, kelle edulugu saigi alguse just clog-tüüpi jalatsite tootmisega. Mille poolest erinevad Crocs clog-tüüpi jalatsid teistest tootjatest?

Teiste sama tüüpi jalatsitega võrreldes on Crocsidel suur pluss — kõikide jalanõude puhul on kasutatakse materjali, mis koosneb suletud rakkudest ja just seetõttu on Crocsidel eelis teiste aiajalanõude ees. 

Croslite, mis on Crocsi jalanõude baasmaterjal, koosneb omavahel ühendatud suletud osakestest, mis ei lase endasse materjali imbuda. Kuna aias on aga alati oht, et jalanõu saab kiiresti mustaks, siis on see väga oluline põhjus, miks eelistada just Crocse. Croslite suudab summutada põrutust, kaitstes sellega ka liigeseid, mida analoogsed clogid ei suuda.

Suletud raku eelised poorsetega võrreldes ongi see, et ta ei ima enda sisse mustust ega tekita bakteritele kasvukeskkonda. Väga paljud müügil olevad analoogsed tooted on valmistatud kas kummist või tavalisest vahtplastist. Need aga imavad endasse mustust, neid on seetõttu väga halb puhastada ja kuna bakteritele antakse poorsetes materjalides nn elukoht, kus nad saavad vabalt paljuneda, siis võivad jalanõud ka ebameeldivalt lõhnama hakata. Crocside puhul on see aga välistatud ja piisab vaid veest ja seebist, et jalanõud uuest puhtaks saaks.

Unikaalne materjal annab Crocsidele ka kerguse ja elastsuse. Näiteks kui asetada Crocsid vette, siis põhja nad ei vaju ja kui tekib soov nendest teerulliga üle sõita, siis jalats võtab kohe oma algse kuju tagasi.

Laiast värvivalikust leiavad kõik just endale sobiliku tooni, sest värvid annavad elule rõõmu ja, mis saaks olla parem kui rõõmus olemine enda koduaias!

Ootused jalanõudele, mida me sooviksime kanda koduaias:

  • hõlpsasti puhastatav 
  • kerge
  • kiirelt jalga ja jalast ära
  • mugavad ja elastsed
  • värvikirevad

Leia endale sobivad Crocsid www.becool.ee
Jaga
Kommentaarid