Täiuslikus vannitoas on võimalik tunda kõige suuremat rõõmu iseendaga veedetud ajast. Samas on vannituba ka pragmaatiline ruum, milles võiks olla ühendatud disaini harmoonia ja sisustuse funktsionaalsus.

Vannitoatrend nr 1: Värvilised kivimassist vannid ja valamud

Värvilised Xonyx kivimassist valmistatud vannid Eesti tootjalt Balteco. Kivimassist vannide loomisel on ühendatud modernne vormikeel ja innovaatiline Solid Surface-tehnoloogia. See on uudne lahendus, mida firma pakub — paneeli värvi on võimalik valida RAL-koodi alusel. See annab vannitoale juurde särtsu ja loob suurepäraseid lisavõimalusi vannitoa kujundamisel. Lisaks oli Baltecol väljas samas võtmes kivist valamud.

Miks eelistada just kivimassist vanni:

Soe ja siidine pealispind

  • Matrejali pikk eluiga
  • Lihtsalt paigaldatav
  • Keskkonnasõbralik materjal
  • Xonyx katestus äravool

Fold universaalne 190 cm kõrgune voldik-pendelustega dušinurk

Vannitoatrend nr 2: Säästlik ruumilahendus fikseeritud dušiseintega.

Kui teil on väiksem vannituba, on parim asetada vannituppa dušisein,- sirm või -nurk. Järjest enam kasutatakse uudseid lahendusi koos kvaliteetse furnituuriga. Vaata lisaks Balteco kodulehelt.

Lounge 2 ja Lounge4 2016 uudistooted!

Vannitoatrendid nr 3: Kodune välispaa — minibasseinid õue

Põhjamaades, eriti Soomes, on järjest enam hinda läinud kodune spaa. Suvemaja või elamu juurde lisatakse väärtusena massaažifunktsioonidega minivälibassein. Neid kasutatakse ka korterelamute juures. Loo kodune spaa Balteco abiga.

Jaga
Kommentaarid