Hea meel oli näha peahallis Põhja-Euroopa suurimat massaaživannide tootjat, meie enda kodumaist Baltecot. Tutvumiseks oli ettevõte näha toonud valiku oma 2015. aasta uutest toodetest, milleks olid Xonyx™-i kivimassist vannid ja uuendatud dušitoodete sari. Lisaks pakub Eesti ettevõte nüüd uuendusena peale standardse valge kivivanni kliendi soovil värvitud välisküljega vanni, valida on hulk RAL-toone.

Vann ka väiksesse vannituppa

Balteco Lääne-Euroopa müügijuht Kristo Viksi sõnul on võetud suund selliselt, et neid suursuguseid ja kauneid kivivanne saaks nautida igaüks, vannitoa suurusest hoolimata. Seepärast on tootevalikus nüüd ka väga väiksesse vannituppa sobivad vannid. Nii olidki messil tutvumiseks stiilsed Xonyxi kivimassvannid ka väiksemate vannitubade ja keskkonnateadlike klientide jaoks. Pealegi on Soomes kivivannid kasvav trend. Balteco esitles põhjamaist stiili ja funktsionaalset disaini ning erinevates mõõtudes tooteid, samuti Seine vannitoasarja, mille suuremale vannile on sisse ehitatud sahtlid. Valida saab ka eri värvide vahel.

Soomlased eelistavad dušikabiini

Põhjanaabrite eripära on asjaolu, et nad armastavad väga kasutada koduses vannitoas dušikabiine ja erinevaid pendelustega dušinurki. Näiteks kasutavad soomlased sisustamisel sageli fikseeritud vaheseina. Pildil Hietakari kujundatud dušinurk.

Habitarele olid tulnud ka paljud teised tuntud ja tunnustatud vannitoatoodete tootjad. Svedbergs esitles oma vannitoamööblit ja dušitooteid. Stiilne ja minimalistlik.

Minibassein terrassile

Suurepärase valiku oli tutvumiseks kaasa toonud mitu basseinivalmistajat ja -esindajat, näiteks Novitek, Drop ja Catalina Spas (pildil).

Novitek esitles oma uhiuut Lumispa sarja ning Soome tootja Drop oli välja pannud moodsa disainiga minibasseini, mis on mõeldud terrassile (pildil).

  • Ülevaadet ja põnevamaid noppeid Habitare messilt vaata SIIT.