Hea idee näppamiseks — eri mustriga diivanipadjad, mis on julgesti omavahel kokku pandud ja tulemus igati omanäoline. Mustreid leiab ka laualt ja kelmikas on laelamp laua kohal — siingi hea idee, mida oma kodus järele proovida. Kangakauplusest leiab kindlasti sarnase nööri, mille saad sobivale lambile äärde õmmelda.
Seinal on koha leidnud perele tähtsad esemed ja fotod.

Kirjutuslaud on vana, kuid igati “töökorras”. Lihtsad ja kerged riiulid mõjuvad kergelt, erimustrilised karbikesed lisavad lõbusust. Külmemal ajal saab nautida kaminasoojust ja tulepaistet.

Lihtne kummut, kuhu on hea asju paigutada. Kummuti kõrval on korv, kust saab kerge vaevaga teki võtta ja selle ka sinna tagasi panna. Merestiilis sini-valge vaip sobib valgesse verandaosasse väga hästi.

Mereteemat on näha ka magamistoas — aken justkui kajutis. Tonaalsus on magamistoas turvaline ja rahulik 

Vähem on ilusam. Nii võib öelda lastetoa kohta, kus on asju täpselt nii palju kui vaja. Pilku püüavad riiulite alla paigutatud värvilised pallikesed ja padjad tugitoolis. Pilte võib seinale panna eraldi, aga siin on lahendatud ühe suure raamiga, kus sees justkui mitu raami — kompaktne üldmulje.

Köök on skandinaaviapäraselt õhuline. Siit pääseb ka otse terrassile.

Üks võimalus on aega veeta verandal, kus korvtoolidele pakub seltsi klapplaud, mida saab vajadusel suuremaks teha.