Kõige aeganõudvam oli põranda restaureerimine — et see ilusaks saada, pidi palju vaeva nägema, aga ettevõtmine on tasu vääriline. Laudpõrand olid kaetud paksu värviga, mis tuli esmalt kuumapuhuri abil eemaldada. Sellele järgnes mitmepäevane hommikust õhtuni lihvimine ja alles siis sai viimistlemise juurde asuda.


Korteri planeerimise käigus sai läbi proovitud vähemalt viis varianti kuni jõuti lõpliku lahenduseni. Korteri kujundamisel oli põhieesmärk säilitada avarus, kuid seejuures mahutada korterisse kõik vajalik. Erilist tähelepanu pöörasid elanikud panipaigale — nii ongi magamistoas suur maast laeni kapp ja lisaks esikukapp, kuhu mahuvad kõik vajalikud ja vähemvajalikud asjad.

Unistuseks oli ka suur vannituba ja korteri väiksust arvestades sai see üsna ruumikas. Enamjaolt tehakse väikestesse korterisse väga väiksed vannitoad, kus on keeruline isegi ennast ümber keerata. Siin sai vastupidist tõestatud.

Korteris on ka taaskasutust, näiteks tugitoolid ja väike lauake. Väike laud on läbinud uuenduskuuri ja nii sai see endale selga musta värvikihi.

Korter on nüüd müügis ja kuna perenaise sõnul sai see enda järgi tehtud, siis elamispind sobib hästi noorele inimesele või paarile, kes on iseseisvat elu alustamas. Korter asub kesklinnas, kuid tänu hoovipoolsetele akendele on korteris vaikne ja rahulik.

Korter on müügil city24.ee. Vaata lähemalt SIIT.