Esimene kollektsioon sai loojate sõnul alguse oma laste mängusid vaadates, kuidas nad ehitasid igal võimalusel mängukoopaid ja -telke kõikvõimalikest materjalidest, mida hiljem pidid muidugi vanemad lahti harutama. Nii tekkis mõte hakata valmistama mujal maailmas populaarseid tipisid, mis ei võta palju ruumi ja on kergesti kokku- ja lahtipandavad. Et iga tipi oleks ikka omaniku nägu, siis saab sinna juurde valida ka erinevaid aksessuaare.

Tore on teada, et firma kasutab toodete valmistamisel ainult kvaliteetseid kangaid, mis on hästi vastupidavad ja hooldatavad.

Tipid sobivad hästi nii siseruumi kui ka terassile või aeda. Suvel on vinge tipi ka mere äärde kaasa võtta, sest on kergesti paigaldatavad. Telgikesed pakuvad mõnusalt varju päikese ja tuule eest.

Tipid on laste päris omad mängupesad, kuhu saab iga väike inimene oma ruumi luua. Korraldada teeõhtuid või koosolekuid kaisuloomadega, plaanida ümbermaailmareisi või raketiga kosmosesse lennata. Lihtsalt mängi, unista ja avasta! Ka uue Eesti lastefilmi “Supilinna Salaselts” peategelase Mari toa oluliseks osaks on just telk. Selline ongi ühe lapse tõeliselt vahva elu!

Kui on huvi tipitada, siis vaata lähemalt tipitiri.ee