Ajatu ja põnev

Taani sisustusbrändi Cozy Living Copenhageni Queen sarja korvmööblit iseloomustab ajatu stiil ja meisterlik käsitöö, mille juures saavad suurima tähelepanu väikesed detailid. Queen sarja mööbliga on lihtne luua hubast ja lõõgastavat suveatmosfääri nii õues kui ka toas. Tootesarjas on saadaval bambusest laud, järi, sirm ja punutud tugitool. Hinnad: laud — 119 eurot, järi — 125 eurot, sirm — 259 eurot. Uudista lähemalt www.snug.ee.

Enamat kui tulease!

RedDot Award ja Design+ disainiauhinna võitnud CUBE lõkkelaus on toode, mis üllatab ja inspireerib! Elav tuli loob imelise atmosfääri. Kuidas pärast tuli aga ohutult kustutada? Höfats CUBE’i puhul on see lihtne — keera tulekast ümber. Tulealus jääb tänu gravitatsioonile õiget pidi — hapnikku enam ei ole ja tuli kustub. Lõkkealust saab kasutada ka grillina, grillresti saab asetada kolmele kõrgusele. Ilma tuleta saab CUBE’i kasutada tooli või lauana. Tänu vastupidavatele materjalidele on CUBE pikaaegne kaaslane. Hind 249 eurot, uudistada saab lähemalt www.fibac.eu

Loodusest inspireeritud
Leaf on õue mõeldud söögilaud Taani tootjalt HOUE. Laud mahutab enda ümber ühtmoodi hästi nii väikse kui ka suurema seltskonna — laua taha mahub istuma kuni üheksa inimest. Õuelaua bambusest lauaplaat ja metallist jalad moodustavad kauni ning praktilise koosluse. Uudistada saab sisustussalongis ELKE Mööbel (www.elkemoobel.ee).

Kas tunned suve…

Võrratu rotangist käsitsi valmistatud ripptool, mis kutsub istuma ja puhkama. Sobib nii tuppa kui ka õue — lase suvel end kanda. Komplektis on kaasas riputusköis ja -konks. Tool kannab kuni 90 kg. Tooli mõõtudeks on 72 x 55 x 110 cm. Vaata ka hunterior.com veebipoodi.

Lihtsalt kaunis!

See suviselt hele kummut sobib väga hästi suvekoju. Võluvad abstraktsed pinnad köidavad ja haaravad oma täpse muretusega. Kerged toonid ja rahulik laad teeb mööblist meeldiva seltskonna. Justkui võluväel tulevad sellises toas pähe ainult ilusad mõtted. Nüüd on kummut MUSTER saadaval ka nelja uksega, uste taga on muudetava kõrgusega vaheriiulid. Stiilne kummut on valmistatud kasevineerist ja õlivahatatud. Muster on pinda sisse graveeritud ning uste küljes on push-hinged, mis avanevad ja sulguvad vajutusega. Kummutiga saab tutvuda Tallinnas 4roomi salongis aadressil Pärnu mnt 110. Hind algab alates 490 eurost. Muuseas, Radise ja disainer Veiko Liisi koostöös valminud LIFT on nomineeritud 2019. aasta Saksa disainiauhindadele. Tegemist on suure tunnustusega ja rõõmustame kodumaise disaini üle.

LOE VEEL