Näited paistavad silma unikaalsete detailidega — nähtavale toodud puitsprusside, omanäoliste akende, aksessuaaride vms. See kompaktne ja hele magamistuba on silmapaistev ruumisäästlike lahenduste poolest. Katusekorruse korterisse on ühele pinnale mahutatud kogu elamine. Magamistuba on eraldatud elutoast moodulseinaga, kaldseina alla on ehitatud riidekapp. Ja et kõik asjad ära mahuks, siis on voodi allagi panipaik loodud. Ka väiksel buduaarilauakesele jagub ruumi.

Kui sageli on pööning kitsas ja piiratud võimalustega ruum, siis see avar ja valgusküllane pööning tõestab vastupidist. Tuba on kujundatud nii, et siin saab tõeliselt hästi magamisele pühenduda — välja on jäetud kõik muu tavapärane: kapid, riiulid jms. Voodi peatsis on tasapind, kuhu saab jätta padjad ka öiseks ajaks — pigem on patjadel kujundluslik eesmärk. Kunst- või loomanahast katted toolidel lisavad muidu tühjale ruumile pehmust.

Kui soovid maalähedasemat ja puidusemat… Nähtavale toodud talad loovad mõnusa kontrasti. Talade ja laega sama tooni on ka põrand ja riidekapp. Et interjöör liiga rusuv ei oleks, siis ilmestab magamisaset tikanditega hele voodipesu.

Valge on avar ja hall toon sobib sellega ideaalselt. Kergeks kontrastiks ongi ruumi toodud hall põrand ja hallid sisustuselemendid, mis jätavad õheskoos naturaalse ilme.

Pööningu renoveerimise juures on kõige toredam see, et loovusele ei seata piire. Industriaalse hõnguga katusekorrusel on ruumikas magamistuba, kuhu mahub ka istumisnurk. Ruumile annavad avarust arvukad aknad.

Keerukate vormidega pööningute puhul aitavad integreeritud kapid. Kappide ja sahtlite abil on mugav kõigele üleliigsele oma koht leida. Naturaalsest puidust kapid harmoneeruvad hästi voodipeatsiga, mis jookseb ühe joonena üle kirjutauslauaks.

Lagi ei pea olema valge! Kaldlaele on maalitud pilvemotiivid samades toonides, mida on kasutatud toa kujundamisel.

Ka väga väikest ruumi annab nutikalt ära kasuada. Siia on loodud mõnus pesake. Puidust riiul loob soliidse mulje.

See naiselik ja õhuline magamistuba pööningul mängib valgete ja kergelt kreemikate toonidega. Vahuline laevalgusti, volangidega voodipesu, treitud jalgadega öökapid ja järi on selle toa märksõnadeks. Siit pääseb ka otse vannituppa.