1. Kolm maja ühel Pärnu kesklinna krundil, 145 m2, 395 000€

Kui unistad elust mõnusalt privaatses kohas kesklinna, kust pääseb kiirelt ka randa, siis kolmest majast koosnev kompleks on ideaalne lahendus — mitmele pinnale mahuvad lahedalt ära ka sõbrad ja sugulased, keda suvekuudel võõrustada.

2015.aastal valminud uus liimpuitkarkassil kvaliteetmaja (82 m²) pistab silma kaasaegse sisu ja ökonoomsete ülalpidamiskulude poolest ning on mõeldud aastaringseks kasutamiseks. Maja esimesel korrusel asub köögiga elutuba, kust pääseb suurele päiksepoolsele terrassile, lisaks mahutab maja kaks magamistuba.

Teiseks majaks on 2017.aastal kapitaalremondi käigus kaasajatatud väike palkmaja 35 m² ning kolmandaks stuudio stiilis lehtla (28m2).

  • Huvi korral tutvu majadega lähemalt SIIN.

2. Kaunis järveäärne talu Laiksaare külas, 150m2, 90 000€

Nigula ja Luitemaa looduskaitsealade vahel asuv talu võlub eriliselt kauni asukohaga — maja ümbritseb ühelt poolt männimets, teiselt poolt järv ja kolmandalt jõgi. 20. sajandi alguses rajatud puidust talumaja läbis 2007. aastal põhjaliku renoveerimiskuuri. Majas on viis tuba, köök ja vannituba ning abihoonetes asuvad saun, ait, kuur ja suitsutusruum. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

3. Moodne suvituskorter Rüütli tänaval, 84 m2, 179 000 €

1875. aastal valminud hoone on ehitatud linnaarhitekt Reinhold Ludwing Ernst Guleke kavandi järgi. Hoone kuulus 20. sajandi algul reeder Uttopärdile. 1940. aastal hoone natsionaliseeriti. Alates 1944. aastast asus hoone lühikest aega Pärnu hoiukassa, peale seda NSV Liidu Riigipanga Pärnu osakond. Kolmetoaline korter asub kunagises pangasaalis.

Kõrgete lagedega (3,8m) korter on täielikult viimistletud ainult kvaliteetsete materjalidega — põrandaks on õlitatud tammelaud, sanitaarruumides kvaliteetne täismassplaat.

Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.

4. Oma sadamaga maakodu Marksa külas, 290 m2, 440 000 €

Pärnu linnast vaid paarikümne kilomeetri kaugusel asuv maakodu sobib hästi nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks. 1979. aastal ehitatud peahoone juurde kuuluvad veel elamu-paadikuur, suveköök ja kuur.

Suvitajat rõõmustab ka oma paadisadam ja vaatlustorn. Privaatsuse tagab ühelt poolt meri ja teiselt poolt heinamaa.

Mõnusaid istumiskohti leiab nii toast kui ka õuest.


  • Vaata rohkem pilte SIIT.

5. Luksuslik villa Tammistes, 446 m2, 600 000 €

Suure aiaga kahekorruseline maja asub Pärnu linna vahetus läheduses. 6-toalisest elamisest avanevad maalilised vaated ümbritsevale loodusele ja Pärnu jõele.

Teisel korrusel paikneb hiiglaslik rõdu.



  • Rohkem pilte leiad SIIT.

6. Suursugune korter Pärnu rannarajooni juugendvillas, 98,4 m2, 190 000

2011. aastal taastatud juugendstiilis hoone oli kunagi osa Ammende esimesest suvepansionaadist. Säilitatud ja taastatud on võimalikult palju detaile nii maja interjööris kui ka fassaadil. Ka korteris asuvad toad on sisustatud silmas pidades ajaloolisi stiile.

Interjööri au ja uhkus on ainulaadne ja hästi säilinud kassetlagi, mis koosneb kastikesetaolistest detailidest.

Magamistoad paiknevad eraldi. Kahes toas on taastatud originaalparkett. Suuremas magamistoas on säilinud seintel ja laes autentsed kaunistused.

Vaata rohkem pilte SIIT.

LOE LISAKS: