Põhjuseid, miks tasub kingiks eelistada kodumaist disaini on mitmeid — esiteks on Eesti disain kvaliteetne, teiseks saad toetada kodumaiseid disainereid ja lõpuks näevad ka valikus olevad esemed väga lahedad välja!

Kuni 10 eurot

Kõigest kuue euro eest saad kingikotti poetada stiilse kuumaaluse, mille on disaininud Monika Järg. Kuusnurkseid detaile saab kasutada nii serveerimisel kui ka lauadekoratsioonina. Mesipuu nimeline alus on valmistatud kolmekihilisest kasevineerist ja viimistletud loodussõbraliku Bloom puuvahaga.


Kui üksikud võtmed kipuvad koduses majapidamises pidevalt kaduma minema, siis selle probleemi saab lahendada 10 euro eest. Toivo Raidmetsa punase katusega majakujulist võtmenagi on esikukapil võimatu mitte märgata. Valikus on kahes suuruses nagid (10€ ja 15€).

Naissoost kingisaajate buduaari leiab kena disaineseme vaid 12 euro eest. KR Stuudio toodetud pisike ehtepuu mahutab ära märkmisväärselt suure kollektsiooni kõrvarõngaid, kaelakeesid ja muid vidinaid ning sisaldab ligi 90 ava ja hulgaliselt oksakohti. Kahest osast koosnev vineerist puu on kokkupandav ilma liimita.

13 euro eest leiab toreda ja praktilise siiditrükis valminud aksessuaari “Crystal ’17”, mis kujutab endast 3D kokkuvolditavat kalendrit. Pakendist leiab ka instruktsiooni, kuidas toodet kokku panna ja pildi valmis tootest. Kalender on valmis lõigatud koos kokkumurdejoontega, liimimiskohtade peal on kahekordne teip — seega on kalendri kokkupanek mänguline ja lihtne. Kalender on saadaval kahes värvivariandis.

Härradele saab 19 euro eest kingikotti poetada Ene Raua disainitud portselanpitsid seeriast “Vägilane”. Värvivalikusse kuuluvad mustad, valged ja kirjud pitsid.

Klaasikunstnik Inga Koppeli käe all valminud filigraansed küünlaalused sobivad ideaalselt pühadeaega. Valikus on jõuluhõnguline punane, roheline ja läbipaistev küünlaalus. Hind: 23 eurot.

Täpselt 30 euro eest leiab kingipakki keskkonnasäästliku diivanikaunistuse — Softrendi ja Reet Ausi koostööna valminud padja. Lõbusa mustriga diivanipadi on algusest lõpuni valminud tootmisjääkidest.