Vann valmistatakse kahekihilisest Xonyx kivimaterjalist, mis moodustab ühtse vormi ja on ilma nähtavate liitekohtadeta. Massiivne vann on installeeritud jalgadel seisvale tugevale raamile ning on selgelt vannitoa skulptuuriline pärl.

Kivivanni eelised

Xonyx materjali pikk eluiga – on vastupidav välistele keskkonnamõjudele. Ei kahjusta UV-kiirgus, vesi ega enamus kemikaale. Kivile sarnased omadused nagu tugevus ja kulumiskindlus muudavad kivivannid kauakestvaks. 
Keskkonnasõbralik – Xonyx kivimassist materjalil on pikk eluiga ja vastupidav klassikaline disain muudab tooted keskkonnasõbralikuks ja loob kõrge tarbimisväärtuse. Kivimassist vanni välimust on võimalik värskendada ning võimalikke mehhaanilisi pinnavigastusi parandada.
Lihtsalt paigaldatav – vannid on paigaldatud põhjaraamile, mis muudab paigaldamise lihtsaks ja tagab toote stabiilsuse vannitoas, ka kaldega vannitoas.
Soe ja siidine pind – Xonyx`i materjal on hea soojusjuhtivuse ja soojusmahtuvusega, mis muudab vanni mõnusalt soojaks. Pinnaviimistlus on siidine, pakkudes täisväärtusliku vanninaudingu ning lisaks on vannil säravvalge välimus.
Toodete massiivsus –  Balteco kivivannid on loodud homogeensest materjalist, millel puudub dekoorkiht. Seega on välistatud pinnakihi kulumine ja erinevate kihtide delamineerumine.
Xonyx topeltkihi tehnoloogia – vannid on loodud kahest poolest, mis on omavahel sujuvalt ühendatud. See tagab vanni mugavuse seest ja annab suurema mänguruumi disainijoonele väljast ning lisaks teeb toote kergemaks. 
Hügieeniline materjal – kivimass on homogeenne ja tihe kinnise struktuuriga poorivaba materjal, mis ei soosi bakterite ega fungitsiidide kasvu. Materjal on kergesti puhastatav ja pinna kaunis siidne välimus püsib aastaid.

Balteco esitles esimest korda maailma suurimal sanitaartehnika messil Frankfurdis uusi 2015. aasta tooted.
Xonyx kivivann AZUR. Vann töötati välja üpris võimatu eesmärgiga luua vann, mis oleks seest ruumikas, kuid samas väikeste välismõõtmetega. Antud vann on saadaval ka värvilise paneeliga. Mõõtmed: 154 x 68 x 65 cm / 240 l


Xonyx kivimassist Gamma vanniseeria loodi selleks, et pakkuda stiilseid Xonyx kivimassist vanne väiksematesse vannitubadesse ja keskkonnateadlikele kasutajatele. Gamma vanniseeria on saadaval ka värvilise paneeliga. Gamma vannid võtavad vannitoas vähem ruumi, kuna need saab paigaldada vastu seina või nurka.

Gamma 150 / mõõtmed: 150 x 62/85 x 65 cm/ 240 l
Gamma 160 / mõõtmed: 160 x 71 x 62 cm/ 260 l


Xonyx kivimassist Integra vannitoasari kombineerib uusimad mööblidisaini trendid Xonyx kivimassist vanniga, luues seeläbi uued kaasaegse esteetika ja kvaliteetse tehnilise lahendusega vannitoasisustused.
Integra 170 / Mõõtmed: 170 x 80 x 61 cm/ 260 l
Integra 210 / Mõõtmed: 210 x 80 x 61 cm/ 260 l
Integra vannitoasari pakub põhjamaist stiili ja funktsionaalset disaini igapäevaseks kasutuseks. Interga 210 kivivann on sahtliboksiga seinavann.
Vannitoamööbel INTEGRA mööblikomplektid on saadaval erinevates mõõtudes.

MAKRO luksuslik dušisari pakub ruumikat kaasaegse välimuse ja parimatest materjalidest dušialust — kõik ülemõõdulised dušialused on saadaval suurepärasest Xonyx kivimassist. Makro dušinurka on saadaval samuti erinevates mõõtudes.

Balteco.ee — vannitoa terviklahendused
Jaga
Kommentaarid