1. Maja, Harjumaa, 399 000 €
Stiilne ja praktiline kodu, mis on ehitatud 1997. aastal ja täielikult renoveeritud 2015. aastal. Tegemist on kvaliteetselt ehitatud kivimajaga, millel on kivikatus, tark küttesüsteem ning stiilne kodu sisustus koos kvaliteetse mööbli ja tehnikaga. Majas on tsentraalne tolmuimeja. Vaata lähemalt siit.

2. Maja, Tallinn, Nõmme, 388 000 €
Uus B energiaklassi eramu Nõmmel, 15 minuti kaugusel kesklinnast, vaatega nii jõele kui ka metsale ning väga suure katuseterrassiga. Vaata lähemalt siit.

3. Korter, Tallinn, 43 000 €
Ahiküttega väike korter kesklinnas. Paari minuti kaugusel on trammipeatused ja bussijaam. Teiselpool Torupilli Selver ja Kadriorg. Kadrioru parki jalutab 10 minutit. Vaata lähemalt siit.

4. Suvila, Harjumaa, 95 000 €
Privaatne palksuvila looduskaunis kohas. Krunt piirneb Jägala jõega. Krundil asub kaks hoonet: aiamaja ja saunamaja. Aiamajas on kaks magamistuba ja avar elutuba. Saunamajas on puhkeruum, pesuruum ja leiliruum. Mõlemal hoonel on väliterrassid. Vaata lähemalt siit.

5. Korter, Tallinn, 265 000 €
Kauni ja suure katuseterrassiga korter. Maja asukoht on hoovis, eemal tänavamürast. Magamistubade aknad on samuti kõrvalmajade hoovide poole. Kütmine käib gaasiga, mis hoiab kommunaalkulud mõistlikud. Vaata lähemalt siit.