1. Kaunis kodu järve kaldal. Hind 139 000 eurot.
Terviklik, kolmest hoonest koosnev majapidamine looduskauni Loosu järve kaldal 5 kilomeetri kaugusel Võru linnast. Elumaja ajalugu ulatub aastasse 1900. Tegemist on ristpalkmajaga, mis on viimati renoveeritud aastatel 2012-2013. Ruumikas majas on viis tuba koos esimese korruse elutoast avaneva avara terrassiga. Keskmisest suurem ja kauni reljeefiga krunt on meeldivalt ja nutikalt kujundatud. Ruumi on viljapuudele ja põõsastele, väikesele tarbeaiale ning lilledele. Oma paadisild kutsub veemõnusid nautima või järvele kala püüdma. Vaata lähemalt siit.

2. Otepää ja Urvaste valla piiril Restu-Madissõ järve kaldal mõnus suvekodu. Hind 200 000 eurot.
Kinnistu suurus on 7,75 ha, sellest järve all 4,6 ha. Süvendatud ja loodud supluskoht, kasesaluga kujundatud tiik ja korraliku alusega sissesõidutee hooneni. Kinnistul paikneb kuusepalgist ehitatud tänapäevaste mugavustega saun-suvila. Hoone põhikorrusel on suur puhketuba kööginurga ja kamin-ahjuga, puuküttega saun (dušiga ja võimalus otse järve hüpata). Kogu kinnistu on päikseline, osaliselt on juurde istutatud mände ja kuuski. Vaata lähemalt siit.

3. Hubane turismitalu Lõuna-Eesti kaunil maastikul Kerepääl! Hind 160 000 eurot.
Turismitalu looduskaunis kohas Võrumaal, Kerepäälsel. 1,8 ha talukompleksile lisandub kilomeetri kaugusel asuv 14,5 ha maatulundusmaaga kinnistu, millel kasvab noor mets (okaspuud, lehtpuud). Talukompleks koosneb elumajast, suurest kõrvalhoonest ja keldrist. Kinnistul asuvad kolm palkmaja. Kõrvalhoones asub garaaž, töötuba, laut ja ait. Kasutusel olev kelder asub elumaja all ja õuel asuv kelder võimalik renoveerida. Krundil asub ka suur tiik, mille purdelt on mõnus ujumas käia. Õuealal kasvavad mitmed vilja- ja lehtpuud. Vaata lähemalt siit.

4. Rehielamu ja kõrvalhoonetega kinnistu looduskaunis asukohas. Hind 91 000 eurot.
Võru linna piirist ligi 4 km kaugusel. Rehielamu ruumilahendus: esik, kaks tuba, köök, sahver, rehialune ja kuur. Hoone ja selle siseviimistlus on heas seisukorras. Lisaks paiknevad kinnistul heas seisukorras ait, varjualune, kuivkäimla ja maa-alune kelder. Uuel omanikul on võimalus ehitada kinnistule saun. Kinnistu suurus on 5,66 ha, millest 3,8 ha on metsamaa (kuusikud 2,6 ha, männikud 1,2 ha). Õueala on haljastatud ja ilusti hooldatud. Kinnistul kasvavad viljapuud- ja põõsad. Kinnistul on ka tiik. Vaata lähemalt siit.

5. Armas suvekodu. Hind 85 000 eurot.

Kinnistul elumaja, suitsusaun, saun, 100-aastane ait, puukuur koos väikese laudaga, uus kuur koos garaažiga, väliköök, maakelder, kaks tiiki, millest ühes on kalad, kinnistul on ka suure perspektiiviga maarjakasekasvatus ( 800 taime). Vaata lähemalt siit.

6. Looduslikult kaunis Rõuges elamukompleks. Hind 90 000 eurot.
Võrust 15 km kaugusel asuv kompleks sobib nii turismitaluks kui ka looduslähedast eluviisi armastavale perele koduks. Eelnevatel aastatel on kompleks ka edukalt turismimajanduse vallas tegutsenud. Kompleksi kuulub 3 hoonet: peamaja (220 m2), saunamaja (45 m2) ja elamu (20,5m2).
Tiigi keskele saarele on ehitatud maakivist välikamin ja suitsuahi. Oma väike tiik ja sellel asuv saareke on need mis teevad selle kena koha veelgi hinnalisemaks. Hea käega kujundatud haljastus sobitab kokku kauni õueala oma puhkenurkade ja terrassidega, samuti on olemas ka peenramaa. Rajatud on viljapuuaed, istutatud valgete ja mustade ploomide puud, õunapuud.
Kinnistu asub kaunil reljeefsel maastikul. Suuremalt asfaltteelt on kinnistuni ainult 1 km, Rõuge keskuseni 3 km. Kinnistu jääb Rõuge Ürgoru matkarajale, mille pikkus on 15 km.
Kompleksi asukoht on ideaalne: lähedal Kiidi talvepark, matkarajad, mitmed turismiettevõtted, forellipüük, Võrru 15 km, Rõuge keskuseni 3 km. Vaata lähemalt siit.

Kui sind kõnetab hoopis suvekodu Läänemaal, siis leiad põnevad suvekodud siit. Saartel leiduvad lahedad suvekodud leiad siit.

LOE VEEL: