Jah, kui osta nn suvaline madrats, siis on tõepoolest vaja veenduda selle headuses, aga see on ka võtmekoht internetist tellimisel. Nimelt tuleb valida madrats, mille headus on sedavõrd tõestatud, et puudub vajadus seda madratsile istumise või pikali heitmisega enda jaoks kinnitada.

Kui kvaliteetne ja hea madratsitootja on teada, siis on internetist tellimine kõige mõistlikum otsus!

Mis on need põhjendused, miks madratsit netist tellida?

  • Ei pea kodust lahkuma

Internetist tellimise kõige suurem eelis on selle mugavus! Surfad ettevõtte kodulehel, valid kauba välja, lisad ostukorvi, maksad ära ja ongi korras. Suvalist madratsit ei tasu loomulikult niimoodi tellida, kuid Napsie tõestatud kvaliteet annab südamerahu.

  • Ülisuur ajaline kokkuhoid

Poest poodi käimine, ühelt madratsilt teisele ümber istumine, müüjaga konsulteerimine ja erinevate valikuvariantide vahel kaalumine tekitab segadust ning röövib meeletult aega. Poodi sõit, liikluses olemine, madratsitega tutvumine jne on suuremad kuluartiklid kui oskame esialgu arvata. Kodulehelt madratsi tellimine võtab aga umbes 10-15 minutit aega ja sinna sisse käib nii madratsi valimine, arvustuste lugemine, maksmine ja transpordiinfo sisestamine.

  • Pole transpordimuret kohaletoimetamise osas

Kui poest madratsi ära ostad, siis pead ise vaatama, kuhu see mahutada ja kuidas koju toimetada. Napsie kodulehelt tellides on postikulu juba hinna sees ja madrats tuuakse sulle ukse ette. Ei mingit muret transpordi pärast!

  • Parem hind

Internetist tellides on hinnad sageli paremad, sest poodides on palju lisakulusid: koharent, elekter, müüjad jne. Internetist ostes jäävad need aga ära ning see mõjutab ka madratsi hinda, olles hea ostus rahakotile.

  • Teiste tagasisidede lugemine

Poest ostes pead usaldama ainult müüjat, kes ühte või teist madratsit kiidab-laidab-soovitab. Internetist saab aga lugeda lisaks esitatud infole ka teiste kasutajate tagasisidet, mis annab tootest palju parema ja laiema ülevaate.

  • Tasuta 101-öine proovimisaeg

Kõikidel madratsitel pole nii pikka tasuta proovimisaega, kuid Napsie on põnev erand. Selle madratsi tellid endale koju ja saad tasuta 101 ööd magada. Alles siis otsustad, kas jätad madratsi endale või saadad tagasi.

  • 101 ööd maksepuhkust

Taaskord väga kasulik ja mõnus variant, mida Napsie oma madratsi tellijatele pakub. Nimelt võid madratsi endale koju tellida, sellel magamist katsetada ja soovi korral alles 101 ööd hiljem tasuda. Ülimugav ja kliendisõbralik!

Nagu näha, on head ja kindlat toodet tõepoolest mõistlik tellida internetist. Nii pole lisastressi, liigset ajakulu ning maksad siis, kui oled 101% rahul. Vaata SIIT!

Jaga
Kommentaarid