Taastatud kauni hoone renoveerimisprojekti tegi arhitekt Tiina Linna ja sisekujunduse Külli Salum. Kadrioru pargi servas, Narva mnt 92 aadressil asuv villa Mon Repos on arhitektuurimälestis. Historitsistlikus stiilis suvitusvillaks ehitatuna on maja olnud koduks mitmetele kohvikutele-restoranidele. 20. sajandi alguses tegutses majas ka kasiino ja kabaree. Mon Repos tähendab prantsuse keeles “minu puhkus”.

Hoone renoveerimistööde eest vastutanud 1Partner Ehituse juhi Üllar Hinno sõnul taastati maja Muinsuskaitse eritingimuste põhjal originaalilähedasena. Likvideeriti vaheseinad ja taastati algupärane avar asendiplaan. Maja välisfassaad ja katus tehti paar aastat tagasi korda ning nüüd valmis ka sisu ja detailid.

Maja oli 30 aastat tühjalt seisnud ja suur osa sisust on hävinenud. Restaureeriti säilinud siseuksed, põrandad ja kaunid trepid ning taastati originaalilähedaselt nii sepised kui ka vitraažidega aknad. Keldris säilis originaalina paeplaatidest põrand ning võlvlagedega kelder, kuhu tuli restorani köök.

Renoveerimistööd kestsid pool aastat. Majas avas uksed ka oma hiilgeaegadel Mon Repose nime kandnud restoran, mis pakub moodsate toitude kõrval algupäraste retseptide järgi valminud roogasid nii 18., 19., kui 20. sajandist.

400-ruutmeetrine restoran täidab kaks korrust, lisaks avati 70-kohaline väliterrass ja privaatne laud tornis kahele.