Selles kodus on püütud säilitada võimalikult palju autentset ja nii on saavutatud rustikaalse alatooniga modernne elamine. Valgus voogab siia nii magamistoast kui ka köögist.

Kööki paistab pärastlõunane päike, mis seintel mängeldes loob eri varjundeid. Mahukad kapid on nii üleval kui ka all, valged uksed sobivad hästi grafiithalli laminaadist töötasapinnaga.

Köögis saab einestada väikese laua taga. Põrandat katab küll plaat, aga seda mahendab ajastuhõnguline Lim & Handtrycki tapeet, mis lisab ruumile pehmust.

Söögituba valgustavad kaks kõrget akent, osaliselt on alles jäetud tellissein, mis lisab ruumile efektsust. Söögitoas loob meeleolu kamin ja lühter sobib siia imehästi.


Elutuba on mugav ja sinna saab minna, kui astuda söögitoast paar trepiastet madalamale. Siia on kujundatud omanäoline ja hea atmosfääriga pesa. Kui külla tulevad sõbrad, mahuvad kõik kenasti ka näiteks trepile istuma — padi alla ja mugav istumisase olemas. Elutoas on ka üks kodu kaminatest. Vastupidiselt söögitoas rippuvale lühtrile on siin hoopiski vineerist lamp. Hobinurk on kenasti välja toodud ja väike lauake täidab edukalt kodukontori funktsiooni.

Magamistoas pakub mõnusat vaadet lai aknaorv ja sealt langev valgus teeb toa kaunilt erksaks. Ühe seina on sisse ehitatud ruumikad kapid — helehall värvitoon sobib hästi harjatud terasest kapinupukestega. Magamistoa mõnusaim osa voodi kõrval on kindlasti pilkupüüdev kamin, mis pole aktiivses kasutuses — puude asemel süüdatakse siin küünlad. Romantiline ja nauditav meeleolu on garanteeritud!

Vannituba on lihtne ja elegantne, valged ja tumehallid põrandaplaadid moodustavad kena paari, aktsendiks on sisse toodud veidi loomamustrilist plaati.