Samal ajal mõjuvad hulljulged katsetused mustrite ja värvidega maistekalt ja eleganstelt. Inspiratsiooni oma kodu värvikamaks muutmiseks jagub elamises küllaga. Hilfigeri enda sõnul algas kujundusprotsess koostöös sisekujundaja Martyn Lawrence Bullardiga valgest ruumist, mida said ilmestama tõeliselt võimsad värvipuhangud.

1307-ruutmeetrisel pinnal jagub ruumi ka avaratele ja valgetele pindadele, kus silm puhata saab. Näiteks fuajee loob täiusliku harmoonia kuurortarhitektuurile omase valge fassaadiga. Luksuslikku joont lisavad valged läikivad põrandad.

Avar elutuba on lahendatud voolavate vormidega — looklevad diivanid ja vaibamustid lisavad ruumile dünaamikat. Valget ja avarat ruumi täiendab ootamatu, kuid igati stiilselt välja kukkunud kombinatsioon punasest ja violetsest. Elutoas on oskuslikult ära kasutatud sisekujundajate üks lemmikutest sisustusnippidest — asetada ruumi võimalikult palju peegleid, mis toovad ruumi rohkem valgust. Siinses elamises rõhutavad nad ka kaunist merevaadet.

Hiiglaslikus villas ei piirduta muidugi vaid ühe elutoaga. Geomeetriliste mustritega kaunistatud ruum viib meid tagasi hipiajastu psühhedeeliasse. Mööblivalikust torkavad silma soome disaineri Eero Aarnio “tulbitoolid”, mille konjakitoolist seltsilisi kopeeriti nõukogude perioodil usinalt ka Eestis Kooperaatori-nimelises mööblivabrikus.

Kodukontor on kujundatud moedisaineri signatuurvärvides — tumesinises ja punases. Jõulised vastandvärvid paneb elama taas kontrastiks ruumi toodud valge.

Nõupidamisteruum on lahendatud musta, valge ja punasega. Igas ruumis väljendub ka moeikooni eriline austus põnevate vaipade vastu!

Luksuslikku elamisse kuulub seitse magamistuba, mis kõik hiilgavad omapärase sisekujundusega. Sinises magamistuoas kaotavad geomeetrilised vormid piirid seinte, lae ja põranda vahel.

Kollases magamistoas kohtuvad lõbusad kollased mummud ameerikaliku popkultuuriga. Enamikku majas leiduvatest ruumidest kroonivad rariteetsed eksemplarid Hilfigeri väärikast kunstikollektsioonist. Selles toas on erksponeeritud 1964. aastast pärit siiditrükki Andy Warholilt.

Üks kaheksast vannitoast jätkab popkunsti temaatikat: Hilfigeri ühe lemmikkunstniku, Andy Warholi loomingust tuttav banaanimotiiv on kolinud ka tapeedimustritele. Teine vannituba on aga inspiratsiooni saanud apelsinidest!

Köögis puhkab silm küll värvidest, kuid mitte mustritest. Kaunilt valge ja elegantne ruum on saanud ekstravagantse nüansi mustvalge triibupõranda näol.

1960ndatel oli plastik uudne ja jumaldatud materjal igas glamuurses sisekujunduses. Ka siinses kodus on plastikust retrotoolid igati au sees.

Nagu luksuslikule kodule kohane, ei puudu ka siit majast privaatne jõusaal ega piljardilaud…

Samuti staaridele kohustuslikud maalilised vaated ja suur basseiniga terrass.

  • Villa on müügis 26 miljoni euroga ja ootab uut julge maitsega omanikku.

LOE LISAKS: