1. Lahe korter Kassisaba südames, Tallinn, 145 000 €

Kõrgete lagedega, avara ja valgusküllase elamispinna sisekujundust iseloomustab julgus ja detailirikkus. Kahetoaline korter on 10 aastat tagasi ümber ehitatud kolmetoalisest. Kaks suuremat tuba ehitati kokku, mille tulemusena on elutoa suurus ca 40 ruutmeetrit, kaotati ära pikad koridorid, ehitati kokku vannituba ja WC ning paigaldati uued torud ning elektrijuhtmestik. Vaata lähemalt SIIT.

2. Suurepärane katusekorter Kadriorus, Tallinn, 142 000 €

Korteris on avatud planeeringuga köök ja elutuba, magamistuba, vannituba duššinurga ja saunaga, esik ning eraldi garderoob/panipaiga ruum. Arvukate akende tõttu pääseb tuppa väga palju päevavalgust. Vaata lähemalt SIIT.

3. Ülieksklusiivselt kujundatud korter, Tallinn, 112 200 €

Omanäolise sisustusega kahetoaline korter Kesklinna piiril. Stiilne elutuba on avar ning sealt pääseb päiksepoolsele rõdule, kus nautida vaadet rohelusse ning maja sisehoovi. Koostöös sisekujundajaga on kvaliteetse siseviimistlusega korteris kasutatud ainult parimaid ja kvaliteetseid materjale, mis on valmistatud eritellimusel. Vaata lähemalt SIIT.

4. Omanäoline kodu ülikoolilinna keskel, Tartu, 95 000 €

Praeguste omanike poolt endale südamega kujundatud ja renoveeritud. Iga detail nii viimistluses kui ka sisustuses on hästi läbi mõeldud, mille tulemusena on saadud kaunis terviklik lahendus. Õhustik on luksuslik, kuid samas hubane. Vaata lähemalt SIIT.



5. Korter, Kuusalu, 60 000 €

Avatud planeeringuga, täielikult renoveeritud korteriomand Kuusalu aleviku keskuses. Läbi maja planeering, 4 tuba, akendest vaade maja ette hommiku- ja maja taha lõuna- ja õhtupäikese poole. Vaata lähemalt SIIT.