toovad tuppa palju ilu ja rohelust, mis on eriti oluline hallil ja vihmasel perioodil. Juhul, kui reisid tihti või kipud niisama taimede eest hoolitsemist unustama, siis ära muretse — ka sinu jaoks on olemas mõned “kuulikindlad” liigid. Need kümme toataime vajavad eluks väga vähe, kuid pakuvad vastu puhtamat õhku ja hubasemat interjööri!

Mikkelis suvel kuu aega kestnud Soome elamumessil jäi silma üks tõeliselt suurejooneline kodu. Arhitekt Seppo Mäntylä loodud eramu julgelt pilkupüüdev arhitektuur moodustab koos loodusega võrratu terviku. Seppo Mäntylä on Soome arhitekt, kelle käekirjas on tunda erilisust ja kvaliteeti. Hoone rajamisel võeti eesmärgiks rahvusvahelise arhitektuuri ja ehitamise tipptase.
Loe edasi ...
Kui tänavune suvi lipsas nii kiirelt mööda, et ei jõutud õieti loodustki nautida, siis see oma kätega tehtud suvila pakub rohkelt inspiratsiooni järgmiseks hooajaks. Madala eelarvega kokku pandud armas hütike asendab hästi pisemat suvilat, kuid sobib suurepäraselt täitma ka
ülesandeid!

Kui tänavusteks kõige trendikamateks värvideks võib pidada rahulikke halle-siniseid ja loodusest näpatud metsarohelisi, siis uus aasta tõotab tulla varasemast palju põnevam ja värvikam. Kui plaanid koduses interjööris pisikest värskenduskuuri, siis neid värve tasub julgelt katsetada. Jagame näpunäiteid, kuidas ootamatud kooslused ruumis kõige paremini tööle panna!

Värvide, materjalide ja mööbli abil on võimalik luua täpselt ühesugustest ruumidest lõpmatu arv kõige erinevamaid kodusid. Iga kodu ongi tihti oma pere nägu ning sinna kuuluvad detailid valitakse sageli meeldimise, mitte ruumifunktsiooni järgi ning nii on oht oma pisike kodu tahtmatult veelgi pisemaks kujundada. Sisekujundajad aga teavad, milliseid vigu kõige tihemini tehakse ja kuidas neid vältida - jagame nõu!

Lasnamäe on tuntud nõukogude ajal ehitatud paneelelamute poolest. See on elanike arvu poolest suurim linnaosa pealinnas ja ruumi kasvamiseks jagub. Nõukaajal ehitatud korterelamutele tuleb iga aastaga lisa.

Lalli Tooma talu, Muhu saar, Jukka Turunen ja Liina Kahila
Võiks ju öelda, et Liina ja Jukka on oma juured sügavale Muhu mulda ajanud, kuid saare mullakiht on ahtake. Nende elu Lalli Tooma mahetalus on sisse seatud nii, et poodi minna polegi vaja.
Loe edasi ...
Kuigi sisekujunduses on palju tunnetuslikku ja kodu kujundades lähtutakse ruumi eripäradest, eksisteerivad siiski ka omad kuldreeglid, mida kasutades saavutad alati hea tulemuse. Ei ole oluline, kas alles kavandad uue kodu remonti, plaanid olemasolevat sisustust värskendada või mõlgutad mõtteid olemasoleva mööbli ümberpaigutamise osas. Neid nippe silmas pidades saad väga palju oma kodu heaks ära teha ja lood mulje, nagu kujundusprotsessi juures oleks kasutatud professionaali kätt.

Modernne ja valge kodu kaljude keskel. Fantastic Frank
Modernne korter, mis asub väärikas majas — ehitatud aastal 1898. Valge ja avar, kaunid vaated armsalt rõdult avanevad lõunasse. Õhulisust lisavad kolme meetri kõrgused laed. Selle Stockholmist mitte kaugel asuva kodu 90 ruutmeetrile mahub kolm tuba ja köök, kus sisekujunduses on kasutatud kaasagseid materjale.
Loe edasi ...
Kodu koristamiseks ei pea olema kapid pungil kodukeemiast. Kuidas saada välja plekid, kuidas saada lahti äädikakärbestest, millega poleerida vaskesemeid, millega eemeldada veeplekid, mis on tõhusaim rasva vastu jne. Appi tulevad sool, ketšup, sidrun, mulliga vesi, sooda, äädikas, hambapasta, äädikas... Loe lähemalt!