Tulemuse saavutamiseks ei pea voodi ehitamisega alustama tingimata nullist. Mõne lauajupi ja akutrelli abil saab anda ka vanale narile täiesti uue ilme. Kes ei tahaks õigel ajal sellisesse pessa magama pugeda ja seiklusjutte kuulata?

Teine variant on kinnitada narile sobiva kujuga vineerplaadid, kuhu peale maalida puid, põõsaid, lilli või liblikaid. Värvidest on vastupidavamad löögikindlad mööblivärvid (näiteks Tikkurila). Kui kasutada värvimisel eelnevalt lakitud pinda, tasub lakikiht liivapaberiga karestada. Eelnevalt peitsitud puidu puhul tasub kasutada kruntvärvi. Kui kunstnikuanne puudub, saab abi mitmesugsutest šabloonidest.




Igasse lastetuppa kuluvad ära panipaigad, mis ei võta liigselt ruumi. Puuviljakastidest saad laduda lahedad riiulid, mida annab vastavalt ruumi eripärale paigutada nii horisontaalselt kui vertikaalselt.
Samuti ei vaja kastide kujundamine riiuliks väga suuri meistrioskuseid. Piisab vaid mõnest kruvist seina, et riiul lapsele ohutum oleks. Tasub ka kindlasti jälgida, et kastide külge ei jääks teravaid naelu.




Kes ütles, et tuppa peab sisenema uksest, kui on palju lahedamaid võimalusi? Kui talvel enam mänguväljakule ei kipu, siis see on igati leidlik lahendus!



Lemmikraamatud väärivad ruumis kindlasti väga erilist kohta. Lõbusa kardinapaari abil saab raamaturiiulile anda hetkega täiesti uue ja muinasjutulise ilme. Kombineeri kangaid teiste toas olevate värvide ja mustritega. Kardinapuu saab kerge vaevaga meisterdada ka köiest, paelast või puidust.

Kui lapse suur kunstianne innustab tapeeti sodima, tasuks mõelda eraldi seinale, mis on just joonistamiseks sobiv. Purk musta tahvlivärvi ja sein on valmis! Lisaboonuseks on stiilne kontrastide abil struktureeritud ruum.



Unistad värvilisest lastetoast, aga remont tundub liiga suur ettevõtmine? Lõika välja paksemast kartongist või tekstiilist värvilised mummud, kleebi seinale ja tuba särabki uues kuues!



Kui voodi on kaisuloomadega nii üle kuhjatud, et sinna enam magama ei mahu, tasub mõelda nutikatele taskutega voodipeatsitele. Vihmase ilmaga on sellises pesas mõnus ka raamatuid lugeda.