Hooaega sobivad ideaalselt muidugi lillemustrid, taimemotiivid, kergemad ja pastelsemad toonid ja õhemad materjalid. Kui valgust on, tuleb seda kindlasti ära kasutada ja kes veel jõudnud ei ole, võib peita paksud ja tumedad talvekardinad kappi pimedamat aega ootama. Foto: Urban Outfitters

Hooaja vaieldamatuks lemmikvärviks on roheline. Interjööri on lihtsam sobitada rohelise mahedamaid variatsioone ja seda eriti juhul, kui oled eelnevalt dekoreerinud kodu rohkete toataimedega.

Foto: Ellos.se

Foto: H&M Home

Rohelise kõrval on soositud ka sinine. Kes ütles, et taimemotiivid peavad olema ainult rohelised?

Foto: Zara Home

Suvel pole patt proovida tuba kaunistada ka selliste värvidega, mida hallis sügises kipume pelgama. Kena koosluse loovad harmoneeruvad pastelsed toonid, näiteks helesinised ja korallikarva roosad.

Kui tahad tuppa eriti julge tooni tuua,võta kasutusele ka vallatutes mustrites padjapüürid. Nii ei mõju kärts kardin toas võõrkehana.

Kindel ja turvaline valik on lihtne ja õhuline valge kardin, mida on raske ümbritsevaga mitte sobima panna. Tagasihoidliku valge kardinaga annab suviselt helgeks muuta ka väga tumeda viimistlusega interjööre.

Foto: Ellos.se

Valgesse ja helgesse interjööri sobivad imeliselt hästi ka pitskardinad.

LOE LISAKS: