See kodu kutsub teid reisile läbi aja. Siin pole kinni hoitud stereotüüpsetest lahendustest, vaid on antud vaba voli improvisatsioonile. Sisekujundaja sõnul on teda alati meelitanud lofti ebatavaline ruumilahendus. Korteri 163 m2 kujundamisel oli eesmärgiks funktsionaalsus ja esteetiline harmoonia.

Mugav nurgadiivan elutoas pakub õdusat olemist.

Siseviimistlus on neutraalne ja valitsevad rahulikud toonid: pruuni, beeži ja halli varjundid. Suurtest akendest paistab sisse palju valgust, pannes pastelsed toonid särama. Seinad on krohvitud tekstuurkrohviga, interjööris on kasutatud palju metalli, klaasi, puitu ja kivi. Laud elutoas on kaubaalustest.


Täispuidust laud söögitoas jätab sooja mulje. Söögitoa teises otsas on niši sisse ehitatud väike baari tüüpi köök.

Esimene korrus jaguneb kaheks: pikast koridorist ühele poole jääb klaaskatusega elutuba ja teisele poole kodukontor ning magamistuba ja vannituba. Lagedes on kasutatud puitu ja betoonplaati. 


Pilgupüüdjaks selles korteris on kahtlemata vannituba, kus seina- ja põrandaplaadid on imitatsioon ajalehtedest.

Mitmel pool on kasutatud mattklaasist plokke, millega saab anda juurde avarust ja valgust, samuti haakub see hästi kogu stiiliga. Magamistoas on üldisele pastelsele värvipaletile vastukaaluks toodud punane värv.

Hommikukohvi või mõnusat õhtusööki saab nautida rõdul, kust avaneb vaade rohelusse.