FENIX NTM® (Nano) ustega köök

Nanotehnoloogial põhinevate uste puhul on tegu tõelise innovatsiooniga. Uste viimistlus on supermatt ja siidine. Selline viimistlusaste ongi omane ainult konkreetsele uksetüübile ja on lühikese ajaga saavutanud klientide hulgas väga suure populaarsuse.

Tundub uskumatu, kuid väiksemaid vigastusi on võimalik termiliselt töödelda, st kriimud kuuma triikrauaga välja triikida. Ukse hooldatavus on ülihea. Uste kandid töötleb Arens lasertehnoloogia abil, mis sulatab kandid uksematerjali külge, jättes liitekoha pea märkamatuks. Nii tagatakse maksimaalne nakkumine ja kandi tugevus, visuaalsest esteetikast rääkimata.

Köögis on kasutatud palju elektrilisi ja puutel avanevaid mehhanisme, mis teevad kasutamise väga mugavaks. Ülemised riiulid on varustatud klaasriiulitega. Nii säilib ülevaade ka kõrgele riiulitele paigutatud köögivarustusest.

Graniidist valamu on valitud hallist komposiitkivist tööpinnaga sama tooni ja “sulatatud” tööpinnaga ühte, jättes mulje ühtsest liitekohtadeta materjalist. Saare kohal olev õhupuhasti on uudne ega vaja ühendust ventilatsiooniga, sest kasutab innovatiivset plasmafiltrit. Põnev on ka saare keskele ehitatud karbik — „Steeltop“ nanouksi on võimalik tellida viies populaarses värvitoonis.

„Eclipse“ sissekäivate ustega torn

„Eclipse“ ustega lahendus võib sobida neile, kes soovivad jätta köögimasinad nähtamatuks ja üldilme lakooniliseks. Reljeefse ja meeleoluka antiikspooni kombineerimine musta ja matilt siidise FENIX NTM® (Nano) uksega annab alati väga hea tulemuse ning on klientide hulgas populaarne kooslus. Arensi valikus on nüüdsest ka naturaalsest tammespoonist sisesahtlid.

Historic + modernne köök

Üheks viimaste aastate soosikuks on antiikspooniga uksed, mis on eriti efektsed just koos teiste uksetüüpidega kombineerituna. Rustikaalse välimusega spoon on pärit saja aastastelt tammepalkidelt. Naturaalne toonitud spoonikiht liimitakse musta plaadi pinnale, jättes efektse alusmaterjali kohati nähtavale.

Ülemised poleerpinnaga akrüüluste ja Historic spoonustega kapid avanevad erimõõduliste voldikustena, kus uste joon kordub efektse detaili näol ka lisakülgede juures.

Mustaks värvitud lattkäepide on freesitud karkassi sisse, muutes uste avamise väga mugavaks. Tööpind on innovaatiline valge FENIX NTM® (Nano) — siidine, matt ja suurepäraste hooldusomadustega.

Ei saa märkimata jätta, et alates 2016. aasta märtsist töödeldakse Arensi tehases lisaks ustele ka kapikorpused Laser Tec kandimasinaga, mis on kodumaisel köögimaastikul kahtlemata uus kvaliteet.

Jaga
Kommentaarid