Vann peab olema seest suur ja väljast väike. Namaste vannide puhul on see saavutatud paari päris nupuka muudatusega. Nimelt on mitmetel vannidel asendatud klassikaline esipaneel suure “Lagoon” klaasiga, mis ühelt poolt on väga efektne ja annab vannitoale juurde avarust, teisalt säästab oluliselt ruumi. Vannid on puhta joone ja minimalistliku disainiga.

Namaste on mõelnud ka väikeste vannitubade peale. Tootevalikus on 144 cm pikkune massaaživann “Soul”, mis peaks rõõmustama just kõiki linnainimesi, kes paratamatult peavad leppima väiksemate vannitubadega. Muudetud on vanni sisekuju (keskelt laienev) ja kõrgust.

Teiseks huvitavaks tooteks on masaaživann “Harmony”. Sellel vannil on 360-kraadine kest ehk soovi korral võib selle paigaldada kasvõi keset vanni- või magamistuba. Namaste pakub veel mitmeid üllatavaid lahendusi - musta värvi mullivanni ja suure panoraamklaasiga vanni “Euphoria”.

Vormi kõrval on uuenduslik ka tehniline pool. Näiteks kasutatakse massaažiks uudset kaks-ühes õhk+vesi massaažisüsteemi, mis säästab energiat, kuid mis veel olulisem — on palju vaiksem. Silmale on ilus ka uudne juhtimispaneel — minimalism oma parimas funktsionaalsuses.

Namaste kaubamärki esindab Eestis SanSan. Vaata lisa SIIT.

Jaga
Kommentaarid