Valhalla tootepere uuteks liikmeteks on fotofragmentidega pajalapid ning –kindad, mida on hea kasutada nii köögis küpsetades kui ka õues grillides. Just nende igapäevaste tarbeesemete välimus on jäänud sageli teenimatult piisava tähelepanuta. Nüüd võib aga neid häbi tundmata kõikjal kevadises köögis eksponeerida, sest valitud mustrid loovad söögivalmistamiseks kerge ning helge meeleolu.

Küünalde põletamise traditsioon ei pea kaduma koos taanduva talvega. Marmorist küünlaalus Tulepurikad türkiisikarva küünaldega on värskendavaks aksessuaariks õhtusöögilauale aastaringselt. Valhalla looduslike aroomiküünalde valikust sobib ideaalselt märtsiõhtutesse lummavalt värske ja kõrge lõhnavibratsiooniga rosmariin, mida kutsutakse ka nooruse eliksiiriks. Rosmariini aroomivannid on ideaalne vahend naha seisukorra parandamiseks ja noorendamiseks ning küünal on looritud oliivipuu säbrulisse kuube. Selle muster mõjub kui kevadiselt paitav päike, mis aina soojemalt puulehtede vahelt kumab.

Jätkuvalt leiab Valhalla valikust tammepuidust ja marmorist valmistatud serveerimisaluseid, sisustuspatju ja pikki linikuid, mis on inspireeritud loodusest.

Valhalla Factory sisustusaksessuaaride pop-up pood on avatud Kristiine keskuse aatriumis, I korrusel.