Mõnusas õhkkonnas on võimalik ammutada uusi värvitrende, lahendusi ja nippe. Tule küsi nõu, kuidas ja milline mööbliese on sobiv just Sulle.
Esitletakse uusi lahendusi interjööri-, disaini- , mööbli- ja puidukonstruktsioonide ning erinevate põrandalahenduse valdkonnast.

Messil „Interjöör 2013“ saab taaskord näha põnevaid korterilavastusi, mis sisustatakse koostöös professionaalidega, pakkudes kaasaegseid ja nutikaid lahendusi nii ruumi planeerimiseks kui ka sisustamiseks. Korterid on reaalselt olemas ning soovi korral võib messil nähtud korteri endale koduks osta täpselt samasuguse viimistluse ja mööbliga.

Traditsiooniliselt korraldame messil parima stendikujunduse konkursi koostöös portaaliga Sisustusweb.ee, kus lisaks asjatundlikule žüriile saavad hinnangu anda messikülastajad.

Remondialal on vanamaterjalist toodete valmistamise töötuba ja tutvustatakse erinevaid tehnikaid.

Palju põnevat pakub sel aastal Häckeri lava, kus lisaks uuele ja moodsale köögimööblile esitletakse ka uudsemat köögitehnikat ning köögis on kohal meisterkokk! Külastajate vahel loosib Häcker koos Siemensiga välja toreda automaatse pesumasina.

GoAdventure loosib messikülastajate vahel välja kaheinimese reisi Türki, Izmiri! Põnevaid loosiauhindasid jagub veelgi, tule ainult kohale.
B-hallis pakub lastele tegevust ja rõõmu Jänku-Jussi nurk ning Batuudijuss on kohal oma vahva batuudiga.

Sisustusmessiga samal ajal toimub kahekümnes aiandusmess „Aiandus 2013“, mis annab ülevaate aiandusnippidest, toimuvad toredad lilleseade esitlused. Koostöös erinevate aiandus- ja haljastusfirmadega ehitatakse ja kujundatakse messihalli kaasaegne ja mugav aianurk, mis oleks ideeallikaks nii algajale aiahuvilisele kui ka profile. Lisaks on kevadist värvi ja särtsu messile toomas Disainistuudio, kes korraldab B-halli laval lilleseade võistlused. Vaheaegadel jagavad sealsamas laval nõu ja näpunäiteid oma ala asjatundjad. Eesti Florist koordineerib Tallinna lillepoodide lilleseadete väljapanekut/võistlust, millede seast parima selgitab messikülastaja.

Messide teemakäsitlused loovad kokkuvõtteks ilusa harmoonia disaini, sisekujunduse ja aiakunsti vahel.

Messil osaleb üle 200 firma, kes pakuvad head ja kvaliteetset kodu, mööblit nii elutuppa, kööki, laste- kui ka magamistuppa, disaini- ja valguslahenduste pakkujad, seina- ja põrandakatete pakkujad, olemas on ka peened tekstiilid ja aknakatted, erinevad aksessuaarid nii koju, aeda kui ka kontorisse ja veel palju muud huvitavat.

Tule ja veeda ilus kevadine nädalalõpp Eesti Näituste messikeskuses!