Kärcheri aurupesuritel on järele proovitud kvaliteet, tänu millele säravad pärast puhastamist nii põrandad, keraamilised plaadid kui ka aknad.

Seitse head omadust

  • keskkonnasõbralik — pole vaja puhastusvahendeid ja vett kulub vähe
  • hügieeniline — puhtaks saavad isegi raskesti ligipääsetavad kohad
  • lihtne — te ei pea küürima ega poleerima
  • tervislik — te ei vaja puhastamiseks kodukeemiat
  • auru saab kasutada mitmel eesmärgil — köögi, vannitoa või akende puhastamiseks, aga ka triikimiseks ja tekstiilide hooldamiseks
  • hoiab kokku aega — puhastamine läheb kiiresti
  • säästab raha — pole vaja osta puhastusvahendeid

Miks on aurupuhastus keskkonnasõbralik?
Vastus on lihtne — te ei vaja aurupuhastuseks kemikaale. Aurusurve ja temperatuuri koostoime on küllaldane selleks, et eemaldada ka tõrges mustus. Nii säästate vett ja raha. Kuna kemikaale pole vaja, siis ei ole vaja täiendavalt ka pakendeid käidelda. Nii säästate energiat ja toorainet.

Lisaks on aurupuhastus väga ökonoomne. Vaid ühest liitrist kraaniveest saab toota 1700 liitrit auru! Sellest piisab 20-minutiliseks aurupuhastuseks, mille jooksul jõuate koristada kogu väiksema korteri. Ka elektrit kulub vaid vee soojendamiseks.

Loomulikum, põhjalikum, lihtsam
Aurupuhastus on puhastamise kõige looduslähedasem vorm. See lihtne ja bioloogiliselt puhas — ideaalne alternatiiv tavapuhastusele. Aurupuhatusel on loendamatu arv kasutusvõimalusi ning auru saab rakendada ka pesu triikimisel ja tekstiilide hooldamisel. Tänu aurule läheb puhastamine kiiremini — see ei kuluta teie väärtuslikku aega. Mis saaks olla parem, kui kasutada auru jõudu väikeste ja suurte kodutööde tegemiseks?

Miks on aurupuhastus tervislik?
Aurupuhastust eelistavad inimesed kaitsevad nii ennast kui ka oma lähedasi — auru kondensaat ei jäta puhastatud pinnale maha allergiat tekitavaid jääke. See on eriti oluline siis, kui majas on väikesed lapsed, kes asju suhu panevad. Aurupuhastuse puhul ei ole teemaks puhastusvahendi vale kasutamine või nahaärritus ja teised puhastusvahenditega kaasnevad terviseriskid.

Allergikud saavad nüüd kergemalt hingata. Aur seob tolmu ja ei lase allergeenidel (nt tolmulestad ja nende eritis) levida. Nii muutub tubane keskkond oluliselt puhtamaks. Ja lõpuks — aurupuhastuseks kulub tunduvalt vähem energiat, sest aur teeb kogu töö teie eest ära.

Kuidas aur toimib?
Tavapäraste puhastusmeetoditega saab sageli puhastada vaid pindu. Aur seevastu tungib läbi ka mustuse ja pinna vahel olevatest mikroskoopilistest pragudest. Nii kaovad isegi kõige tõrksamad mustuseosakesed. Teiseks ei lase aur bakteritel ja pisikutel paljuneda. See muudab aurupuhastuse eriti tõhusaks ja hügieeniliseks — pole vaja küürida ega poleerida.

Vee taasavastamine puhastusvahendina
Kuidas suudab aur nii võimsalt puhastada? Aurupuhastuse saladus peitub aurujoa ja temperatuuri koosmõjus. See eemaldab mustuse vaevata ja võimaldab hõlpsasti puhastada ka raskesti ligipääsetavaid kohti. Nii muutub puhastamine palju põhjalikumaks. Ja seda kõike ilma kodukeemiata!

Auru puhastusvõimsust saab täiendada lisatarvikutega, näiteks harja või käterätikuga. Kuna auru tekkimisel vesi demineraliseerub, siis ei jäta Kärcheri aurupesurid puhastatud pinnale katlakivi jääke ja inetuid triipe.

Miks on aurupuhastus nii kiire ja lihtne?
Aur muudab tõrksa ja rasvase mustuse sekunditega vedelaks ning lahustab selle. Nii saate koristada ilma aeganõudva küürimiseta. Isegi triikides säästate palju aega, sest te ei pea rõivaid niisutama. Lisaks muudab aur rõivad ka kiiremini siledaks.

Kuidas aurupesurid töötavad?
Aurupesurid töötavad nii nagu kiirkeedupotid — vesi kuumutatakse aurupesuri suletud katlas kuni keemiseni — see tekitab auru. Kuumutamisaeg on sõltuvalt masinast 1–6 minutit liitri kohta (soovitus: aurupesur töötab paremini siis, kui paak ei ole päris täis valatud. Vastasel korral võib pind jääda alguses liiga märjaks). Kui vesi on keema tõusnud, lastakse aur mõõdetud koguses aurupüstolist välja. Mida suurem on aurusurve, seda suurem hulk auru korraga vabastatakse — nii paraneb ka mustuse lahustamise võime. Lihtne, kas pole?! Soovitus: kuum vesi kiirendab kuumutusprotsessi. Surve boileris suureneb kuni nelja baarini, sõltuvalt masina tüübist.

Triikige auru abil poole kiiremini
Auru eelis triikimisel on ammu teada. Kuid aurupesur muudab triikimise veelgi tõhusamaks — aurusurve abil saate parima tulemuse poole kiiremini. Ka pihustuspudeli kasutamine ei ole enam vajalik — te saate rõivaid niisutada, triikida ja kuivatada vaid ühe vajutusega. Kiud paisuvad auru toimel kohe üles ja tekstiil muutub kiiremini siledaks. Nii saate triikida mitut kihti samaaegselt. Enam lihtsam ei saagi olla!

Aur on kangasõbralik
Kellel ei oleks nii juhtunud — jakid, kleidid ja ülikonnad, mida on vaid korra kantud, kaotavad oma värskuse ja hakkavad ebameeldivalt lõhnama. Aurupesurid tulevad ka siin appi. Võtke tekstiilihooldusotsik ja värskendage oma rõivad. Kortsud ja lõhnad kaovad hetkega!
Jaga
Kommentaarid