Küünalde põletamisega ei pea sugugi ootama esimese advendini. Vastupidi — seda võiks teha niikaua, kuniks pimedat aega jagub. Et pühalik tegevus ka ohutu oleks, kasuta praktilisi laternat meenutavaid küünlaaluseid. Sellise leiab näiteks House Doctori valikust (väike latern 34€).

Foto: House Doctor, Nordicdesignhome.ee

Kuigi terviseeksperdid seda ei soovita, on ütlemata tore õhtul kodus diivanil pikutada ja midagi telekat vaadates või raamatut lugedes põske pista. Olgu selleks siis küpsised või mandariinid, kaunis kauss diivanilaual on juba omaette pärliks (29€, Hele Keraamika).

Kui ilm on sombune ning päikesest ja heinamaast võib ainult und näha, on ju tore kohata kõrrelisi igal sammul, ka köögis kokates. Eestlaste Valhalla valikus on erinevate piltidega suvemaastikku meenutavaid pajalappe (9€, Les Petites).

Köögis on omal kohal ka lahedad hirve ja metsjänese piltidega taldrikud (1,99€, H&M Home).

Foto: H&M Home

Lisavalgustus on pimedal ajal vägagi teretulnud ning kui tänaval kõndides lõpuks ka kodude akendel valgusteid näeb, avaneb talvise aja hoopis rõõmsam pool. Küünlakujulise valgusti asemel võid sel korral aknalauale tuua hoopis tähe — vahelduseks midagi teistsugust (32,99€, Kaubamaja).

Foto: Royaldesign.se

Magamistoas viib loodusest näpatud motiividega voodipesu mõtted hallilt sügiselt eemale (H&M Home, 49,99€).

Foto: H&M Home

Sebrade, flamingode ja palmilehtedega pleedid toovad interjööri just paraja annuse värvi ja pisut rõõmsat lapsemeelsust! (Alates 38,90€, Haldjakodu)

LOE LISAKS: