Kvaliteet, avarus ja huvitav värvilahendus ongi disainerite Egerta Laine ja Tiit Trofimovi kujundatud korteri märksõnadeks.

Algselt oli korteril väga keeruline planeering. Esikus oli kohe uksest sisse astudes sein — see otsustati lõhkuda ja asemele tuli kapp astmega tahapoole, mis annab avarust ja parema helipidavuse.

Tiit ja Egerta kasutavad alati oma projektides värve, sest need annavad korterile eripära ja hinge. Eestis on niigi palju pastelset ja halli aega, seega saad kodus olles ennast alati positiivselt tunda.

Värvivalikul saadi inspiratsiooni Anna Litvinova piltidest ja just nende piltide värvide järgi sobitati ülejäänud värvid. Valgustid on kõik timmerdatavad, millega saab õhtusel ajal väga mõnusa valguse reguleerida.

Põrandaid katab ühelipiline wenge-tammeparkett, wengespooniga on kaetud ka siseukesed. Wenge loob mõnusa soliidsuse ja kuna korter on üsna valgusküllane, siis ei võta tumedus ära liigset valgust.

Korterisse on valitud tasakaaluks valge diivan, millel on koha leidnud värvilised padjad.

Elutoas ja köögis oli väga palju nurgataguseid, mis piirasid avarust. Köök sai uue asukoha ja vaadet varjavad seinad eemaldati. Tulemuseks mõnusalt valgusküllane ja suur elutuba. Köögimööbel on valminud eritellimusel, see on valge ja läikiv, mis jätab puhta ja šiki mulje. Köögiski on tähelepanu pööratud valgustusele.

Vannitoaski leiab rõõmsat kollast. Algselt oli vannituba tükk maad väiksem ja seal oli väike vanamoodne saun. Seegi sai lõhutud ja nii tekis oluliselt rohkem ruumi. Mööbel on lihtne ja praktiline. Kunstlilled on kvaliteetsed ja jätavad mulje kui ehtsast taimevalikust. Seinast seinani peegel teeb vannitoa avaramaks. 


Magamistoas on kasutatud julgesti hõbehalli ja pruuni kooslust, valikut rikastab lillat värvi voodipeats.

 

Koridoris ilutseb seinal suur peegel, mis loob suurema mulje. Stiilsete garderoobiuste taha mahub üsna palju. Tavapäraste süvistatud kohtvalgustite asemel on valitud iseloomuga valgusallikad, mis on ühtlasi sisekujunduselemendiks.

Korteri planeering: avar valgusküllane elutuba, kaks magamistuba, köök, vannituba ja ruumikas esik.

Korter on müügis kinnisvaraportaalis city24.ee, vaata lähemalt SIIT.