Tapeet imiteerib kivi ja puitu
Tapeet võib välja näha nagu ehe keraamiline plaat, telliskivi, betoonsein või puitlaudis. Väga realistlikuna tunduvat tapeeti on aga päriskivi ja puidu asemel tüdinemise korral lihtne välja vahetada.

Prinditud seinakate
Digimaailma kasv on toonud kaasa uudsed lahendused ka interjööris. Suured prinditud plakatid võivad kujutada kõike alates perepiltidest ja laste joonistustest kuni lemmikartistide fotode ning linna- ja loodusvaadeteni. Seni kasutati sellist lahendust pigem ettevõtetes ja kontorites, kuid täna on suured plakatseinad jõudnud ka kodudesse, hõlmates sujuvalt kogu seina.

3D tapeedid
3D tapeedid on samuti kasvav trend. 3-mõõtmeline muster võib ühelt poolt anda ruumile juurde salapära ja sära, teiselt on selline tapeet justkui elav, muutudes igal sammul.

Värvitud roo-, kõrs- ja bambustapeedid
Looduslikkus ja keskkonnasõbralikkus on tänased märksõnad igas eluvaldkonnas, nii ka ehituses ning sisekujunduses. Roo-, bambus- ja kõrstapeedid on aga astunud edasi veel ühe sammu — kui varasemalt mäletame neid lihtsalt naturaalsena seinu katmas, siis nüüd on moes katta need värvide, maalitud piltide ja mustritega, et saavutada põnevaid visuaalseid efekte.

Pärlid ja pitsid sisekujunduses
Võluva ja elegantse atmosfääri loovad tekstiilist tapeedid, mis on kaunistatud pärlite, pitside, naha ning isegi leedvalgustuse ja metallist elementidega. Tekstiiltapeedid lummavad oma põneva tekstuuriga ning omanäolised sisustuselemendid aplikatsioonide näol ei kao kuhugi! Lisaks silmailule on tekstiiltapeetidel veel üks hea omadus — nad vähendavad ruumide kajamist.

Ülevoolavad mustrid ja silmipimestav geomeetria
Erinevate särtsakate mustrite ja värvide mõõdukas kasutamine teeb iga kodu hubasemaks ja rõõmsamaks. Järjest enam on moes mosaiikmustrid, mida aga pole soovitav kasutada rohkemal kui 1-2 seinal, sest vastasel juhul võib elamine nii kirevas ruumis muutuda rõhuvaks ja väsitavaks nii silmadele kui ka vaimule.

Käsitsi maalitud tapeet
Käsitsi maalitud tapeet on kallis ja maitsekas. Niimoodi loodud toasein mõjub peenelt, eriti kui mustrite kõrval on kasutatud loovust näiteks kaunite looduselementide kujutamisega.

Kasutage oma kujutlusvõimet!

LOE VEEL: