Riiulist alguse saanud
See osutus arvatust lihtsamaks, sest Skano mööblivalik on kümne aastaga väga palju laienenud, pakutakse ka sobivaid valgusteid ja pehmet mööblit. Nii tekkis klassikalist, ajatut sisustusstiili hindaval kolmeliikmelisel perel võimalus leida kogu uus sisustus ühest kohast. Vaid pere noorima, toona kuueaastase liikme tuba kujundati teises võtmes. Interjööri loomisel paluti abiks sisekujundaja Kadrin Kalvet.

Üks mööbliese viis teiseni
Kodu värskenduse otsus tehtud, avastas pere, et ainsad tõesti armsad ja head asjad, millest nad mingil tingimusel loobuda ei soovi, ongi ligi kümne aasta eest ostetud raamaturiiulid ja magamistoa sisustus, mis on pärit ˝Edenbergi˝ sarjast. Pere tundis just tänu neile riiulitele ära käekirja, millega soovis kogu oma kodu täita. Alul oli mõte samast sarjast vaid paar mööblieset juurde osta. Peale raamaturiiulite tulid elutuppa ka diivani- ja konsoollaud. Kuna elutuba on ühendatud söögitoaga, tekkis kohe vajadus need omavahel kõlama panna. Värvitoonide sobitamisel andis ühe tootja eelistamine võimaluse minna kergema vastupanu teed. Näiteks söögilaua mahagonivärvi plaat valiti sama tooni nagu raamaturiiulid ja muu mööbel elutoas. Kaunid ja praktilised vitriinkapid võimaldavad eksponeerida pidulikke nõusid, meeneid, trofeesid.

Tervik küünlajalgadeni välja
Kuna söögitoa ja elutoa klapitamine nii hõlpsalt õnnestus, ei tundunud kusagilt mujalt sobiva pehme mööbli ja valgustite otsimisel enam mingit mõtet olevat. Itaalia sisustustootja IDP diivani ja tugitooli soetamisel oli määravaks mugavus ja vastupidavus. Naturaalse, samas kergesti
hooldatava kangaga pehme mööbel tundus väikese lapsega peres ainumõeldav valik.

Ka diivanilaud ja konsoollaud elutoas on mahagonivärvi. IDP pehme mööbel sai lapsega perre valitud just kvaliteetsuse ja kerge puhastatavuse tõttu. Diivani ja tugitooli kattematerjali koostises on 70% villa ning kangas on pealt nanotehnoloogiliselt töödeldud, mis tähendab, et see hülgab vedelikku. Patjades on kasutatud sulgi koos poroloonvahuga, mistõttu need hoiavad väga hästi vormi. Seejärel avastati enda jaoks valgustitootja Kutek, peale söögitoa laevalgusti ning elutoa põranda- ja lauavalgustite leiti isegi koju perfektselt sobivad küünlajalad. Stiililt ja meeleolult tuli kokku suurepärane tervik.

Nii sai kümme aastat tagasi soetatud raamaturiiulist uue kodu tooniandja.

  • Vaata veel lisa SIIT.
Jaga
Kommentaarid