Ruum ja sisekujundus
Ehitamisega alustasime 2011. aastal, teine korrus valmis aga 2016 kevadel. Seinad on värvitud ohutute Põhjamaa keskkonnamärgi toodetega, mille on heaks kiitnud astma- ja allergialiit.

24,5 cm laiad ja uhked kuusepuidust põrandalauad on viimistletud loodusliku põrandaõli ja karnauba vesivahaga, kuuselauast laele on aga antud ilmet loodusliku Amello vahaga. Pärliks on aga kolmekordsest haavalaastust katus. Elektrilahenduses on rõhk pandud kasutajamugavusele ja valgustite mitmekesisusele, pistikupesad ja lülitid on Schneideri omad. Eriliseks teeb maja ka välisfassaadi lai laud.

Majal on kaks korrust ja ruumi 90 ruutmeetri jagu. Praktiline ruumilahendus mahutab kolm magamistuba, avatud elutuba-kööki, suurt esikut ja duširuumi väikse saunaga. Modernne, kuid samas maalähedane stiil sobib neile, kes hindavad tänapäeva mugavusi, kodusoojust ja hubast olemist.

Selle aasta alguses valmis eritellimusel valmistatud tugevast kasevineerist köök ja trepp, mis on maja stiili keskpunktiks ja inspiratsiooniks. Ruumide eripäraks on valgusküllasus ka pimedatel talvekuudel tänu skandinaavialikule valgele seinavärvile ja paljudele akendele. Toa hoiab soojana punastest tellistest massiivne, ligi nli tonni kaaluv ahi.

Aiailu
Aias on istutatud noori õuna- ja ploomipuid ja marjapõõsaid, on ilupeenrad ja kaunis kuusehekk ning võimas pärnapuu. 2012. aasta suvel sai istutatud 220 paljasjuurset kuuseistikut. Maad on kokku 4,57 hektarit.

Unistad maaelu rahust, luksusest olla looduse keskel ja nautida igat päeva enda valitud tempos? Värvi oma neli aastaaega Põlvamaa roheluse ja metsade keskel, sest see kaunis kodu on müügis. Rohkem infot ja pilte näed koduke.wordpress.com lehelt.