Siin on Eesti kolm parimat kardinakangaste ja aknakatete lahenduste pakkujat:

Luxterra Sisustus

Luxterra Sisustus on tegutsenud juba kümme aastat. Pakume oma klientidele suures valikus kvaliteetseid kardina- ja mööblikangaid tuntud firmadelt väga heade hindadega. Samuti on meie tootevalikus kardinapuud ning mistahes kardinamehhanismid:

  • paneelkardinad;
  • Rooma, Austria, Prantsuse;
  • klassikalised;
  • tehnilised kardinad;
  • voodikatted ja padjad.

Pakume ka ruloo-, riba-, voldik- ja lamellkardinaid ning sääsevõrke aknaraamile või aknaavale. Aknakatete materjali valik on samuti väga lai – eri stiilis, mustriga, poolläbipaistvad, soojust peegeldavad ja pimendavad materjalid. Pakume täisteenust alates teie objekti mõõtmisest ja kavandi tegemisest kuni kardinapuude ja kardinate paigaldamisega.

Oleme külastanud igal aastal tekstiilimesse ja jälgime tekstiilimaailmas toimuvaid trende. Oleme väga uhked oma rahulolevate ja usaldavate klientide üle, kes on meie püsikülastajad ning on soovitanud meid oma sõpradele.

Luxterra Sisustus
Peterburi mnt 14a, Tallinn
+372 5344 9911
www.luxterra.ee


Oleme avatud:
E-R 10–19
L 10–17

Kangadzungel

Kangadzungli kauplustest üle Eesti leiate tõenäoliselt suurima valiku kohapeal valitavaid ja kohe saadaval olevaid kardinakangaid. Kangadzungli kauplused asuvad viies imeilusas Eesti linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares ja Haapsalus. Kangadzungel XXL-i kaupluse tootevalikus on lausa üle 1000 erineva kardinakanga. Valikut jagub igale maitsele, mis tahes stiiliga sisekujunduse jaoks. Kardinakangaid on lihtsatest vuaalidest pimenduskangasteni.

Meie esinduskaupluses Kangadzungel XXL on kohapeal olemas ka kardinate õmblemise teenust pakkuv salong Kuldsed Käärid, mille andekad õmblejannad aitavad teil valida just teie akna suuruse ja kuju, ruumi sisekujunduse, tapeedimustri ning mööblivärviga sobiva kanga ning õmblevad spetsiaalselt teie soovidele vastavad kardinad. Miski ei ole võimatu! Kuldsed Käärid pakuvad kõikvõimalikke lahendusi kardinate ja kodutekstiilide õmblemisel:

  • disainkardinad;
  • paneelkardinad;
  • Rooma kardinad;
  • lihtsad päeva- ja külgkardinad;
  • padjakatted;
  • voodi- ja diivanikatted;
  • ööside paigaldamine.

Kangadzungli kauplustes on olemas ka kõik vajalikud aksessuaarid ja tarvikud kardinate valmistamiseks – alates kardinapaeltest ja lõpetades kardinanarmastega. Ühtlasi saate osta kõikvõimalikud käsitöö- ja õmblustarbed samast kohast. Vajate uusi kääre, kangaga sobivat niiti ja nõela, mõnd edevamat kardinaaksessuaari – meil on kõik olemas!

Kangadzungel
Kauplused üle Eesti.
www.kangadzungel.ee

Rulo.ee

Rulo.ee eesmärk on teha ruloode tellimine kiireks ja lihtsaks. Sellele on ka kogu ettevõtte ärimudel üles ehitatud, mis peamiseks müügikanaliks olevas e-poes kohe ka välja paistab. Pikka juttu ei ole – vali aga kangas, sisesta mõõdud, komplekteeri ja telli ära.

Kui aasta eest alustades toodeti peamiselt tekstiil- ja kassettruloosid, siis hiljuti lisanudsid Rulo valikusse ka suurt populaarsust koguvad voldikkardinad. Rulood toodetakse Põlvamaal Savernas ja saadetakse pärast tellimust 3–5 tööpäeva jooksul kulleriga koju. Lisateenusena on võimalik rulood tellida meil ka 48 tunni jooksul. Kiiruse eest tuleb maksta aga ka lõivu – võrreldes konkurentidega on kangaste valik selgelt piiratum, kuna kiire tarne tagamiseks peavad kõik materjalid alati laos olema.

Ärimudelile lisaks eristub Rulo.ee kommunikatsiooni poolest ja firmal on olemas kõikide peamiste sotsiaalmeediakanalite kontod: nende kanalite kaudu liigub palju infot. Ka allahindluste kohta: hetkel näiteks pakub Rulo.ee omamoodi leiunurgas väiksematele akendele ruloosid poole hinnaga.

Rulo.ee
Saverna, Põlva maakond
info@rulo.ee
+372 5696 0171
www.rulo.ee

Jaga
Kommentaarid