„Komplekti kuuluvad nurga- ja istmemoodul ning tumba. Õige diivani lahenduse saab kombineerida igale maitsele,” ütleb Torim. Moodulid saab omavahel fikseerida spetsiaalsete klambritega. “Kasutame klambrisüsteemi mille puhul on võimalik soovi korral oma mooduldiivanit hoopis uuel moel kokku panna, kui selleks peaks soov tekkima,“ selgitab Oot-Oot Stuudio tegevjuht Marko Ala süsteemi eeliseid.

Mooduldiivani karkass on valmistatud kasevineerist ja kaseprussidest. Moodulitel on metallisti sik-sak vedrud, mis kinnituvad raaamile tugevate metallklambrite abil. Polsterdamisel on kasutaud pikaealist HR porolooni ja kõrgekvaliteedilisi Euroopa tootjate kangaid. Valikus on nii hele kui tume saarepuust tikkjalg kui ka metalljalg. Mooduldiivan sobib oma stiili poolest hästi kokku ka Oot-Oot Stuudio diivanilaudadega ning hiljuti tootevalikusse lisanudnud TV-kapiga.

Oot-Oot Stuudio tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Oot-Oot Stuudio on kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti disaini stuudio, mis keskendub 2013. aastast vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele. Oot-Oot Stuudio tooteid saab uudistada kodulehelt www.oot-oot.com. Showroom asub Baltika kvartalis Veerenni 24, Tallinnas.