Itaalia firma Nicolazzi valikus on nii retrostiilseid kui ka modernseid segisteid, valida saab 16 viimistluse hulgast, lisaks musta või valge. Nende seas on kolm põnevat viimistlust, mis aja jooksul muutuvad. Nicolazzi segistid pakuvad vaheldust just oma viimistluste valikuga, sobides nii vanahõngulisse maakoju kui ka modernsesse linnakorterisse.

Mida võiks muutumine tähendada?

Toscana messing — algselt mustjaspruun pind kulub enam kontaktis olevatelt pindadelt maha, paljastades kollase messingi.

Katmata naturaalne messing — kattekihiga katmata matistatud messing vananeb / oksüdeerub aja jooksul, muutudes mustjasroheliseks. Vajadusel saab pinda puhastada.

Poleeritud messing — algselt läikiv poleeritud messing tuhmub aja jooksul ja muutub oksüdeerumisel mustjasroheliseks.

Nicolazzi tootevalikus on valamusegistid, kraanid, süvistatavad segistid, termostaatsegistid, vannisegistid, dušisegistid — kõike nii nuppudega kui ka kangiga, kokku 12 erinevat käepideme lahendust. Valik algab tavapärastest messingist ja lõppeb Swarovski kristallidega kaunistatud kangiga.

Kõigis viimistlustes saab lisaks segistitele tellida muudki vajalikud tooted, mis sobivad kogu sisustusega: WC loputustorud, dušid, valamute sifoonid, WC-pottide veeühendused, nurgakraanid segistite ühendamiseks jpm.

Tooted on valmistatud korrosioonikindlast messingist, mis tähendab, et tervisele ohtlike raskemetallide (plii jt) kogused on viidud miinimumini ega ole meie tervisele ohtlikud.

Nicolazzi on Itaalia segistite tootja aastast 1960. Tehas on asutamisest alates paiknenud põhja Itaalias, Orta järve kaldal. Nicolazzi toodab 100 % oma toodetest Itaalias ja on tuntud hea kvaliteedi poolest. Kõik tooted valmistatakse spetsiaalselt tellimuse peale, seega on iga toode unikaalne.

Viimistlused:

Maaletooja:
Hals Interiors OÜ
Kadaka tee 42, Tallinn
Tel 71 51 410
E-post hals@hals.ee
www.halsinteriors.ee

Jaga
Kommentaarid