Electrolux Eesti müügijuhi Margus Peetrise sõnul on seesugune korv küll lihtne, kuid äärmiselt nutikas vahend, mis lahendab tarbijatel tihti esineva probleemi. „Kuulen sagedasti klientidelt, et nõudepesumasinas ei ole veiniklaasidele piisavalt ruumi või ei ole head, turvalist kohta. See on sagedane probleem just pisut vanemate masinate puhul. Veiniklaasidele mõeldud korv lahendab selle mure — see hoiab klaase kindlalt ja turvaliselt paigas ning mahutab tervelt kaheksa klaasi. Painduvad hoidikud sobituvad mitmesuguse kuju ja suurusega klaasidega. Korv on universaalne ja sobib kõikide 60- ja 45-sentimeetri laiuste nõudepesumasinatega,“ lisas Peetris.

Ka 2014. aastal läbiviidud Electroluxi uuring* näitas Peetrise sõnul, et 83% nõudepesumasinaomanikest soovib, et klaasid oleksid pesemise ajal paremini kaitstud. Kuigi 82% nõudepesumasinaomanikest on oma nõudepesumasinaga keskmiselt kuni väga rahul, peseb 48% kasutajatest siiski oma veiniklaase käsitsi, kuna pelgavad, et need võivad masinas katki minna. Electroluxi veiniklaaside korv pakub sellele olukorrale lahenduse.


*Allikas: Electroluxi 2014. aasta tarbijauuring, milles osales 8318 nõudepesumasinaomanikku või sellest huvitatud isikut Prantsusmaalt, Saksamaalt, Itaaliast, Poolast, Venemaalt ja Suurbritanniast.