Ajatu disainiga riiulid

Disainiikooni staatuses String riiulid tähistavad peagi 70-ndat sünnipäeva. Jätkuvalt suure populaarsuse on taganud lihtne ja ajatu disain ning funktsionaalsus — tänu erinevatele moodulitele saab luua just enda ja ruumi vajadustega arvestava riiuli. Moodulivalikus on erinevates suurustes külgpaneelid, riiuliplaadid, kapi- ja sahtlimoodulid, säilitustaskud, aga ka töötasapind ja kokku volditav lauapaneel.
Hind sõltub valitud moodulitest.
Tootja: String Furniture, edasimüüja Eestis: ELKE Mööbel, www.elkemoobel.ee

Disainikiiksuga kirjutuslaud

Ronan ja Erwan Bouroullec’i disainitud tammepuidust Copenhague CPH190 kirjutuslaua muudab eriliseks kaheks jagatud lauaplaat, millest üks on tasapinnaline, teine aga tõstetud. Mõõtmete poolest (150 x 70 cm) sobib CPH190 suurepäraselt ka kodukontorisse. Laud kuulub suure tootevalikuga Copenhague mööblisarja, mille tegid disaineritest vennad Kopenhaageni ülikooli uute hoonete sisustamise tarbeks.
Hind: 999 €
Tootja: Hay, edasimüüja Eestis: ELKE Mööbel

Lihtne elegants laualambis

Cloche’i (prantsuse keeles kelluke) laualambis moodustavad huvitava koosluse õrn kellukesekujuline lambikuppel ja robustne jalg, mis hoiab kergelt kaldus lampi kindlalt püsti. Esindatud on kõik trendiviimistlused — poleeritud vask, poleeritud messing, mattmust ja mattvalge.
Hind: 245 €
Tootja: Wrong.London for Hay, edasimüüja Eestis: ELKE Mööbel

Aktiivseks istumiseks ka kodukontoris

Tundide kaupa paigal istumine väsitab ka kõige tugevama keha. Muvman-tooli ettekallutatud jalg ja selle liikuv mehhanism sunnivad toolil istuja keha loomulikult liikuma ning õiget rühti hoidma.
Aktiivne istumine ning pidev asendi korrigeerimine vähendavad võimalust seljavalude tekkeks ning istumisest tulenevateks terviseriskideks.
Muvman-tooli istmematerjal on kõrgekvaliteetne, kergelt hooldatav ja hingav mikrokiudkangas. Värvivalikus on must, hall, sinine ja roheline. Raami värvideks on must või hall.
www.isku.ee

Õhuline klaaslaud AIR

Painutatud klaasist elegantne ja õhuline laud. Sobilik nii abi- kui ka kirjutuslauaks kodukontorisse.
Laud on saadaval lisaks läbipaistvale karastatud klaasile ka piimjasvalgest läbipaistmatust klaasist. Samas sarjas on saadaval ka erineva mõõduga diivanilauad.
www.isku.ee

Skandinaavialikult stiilne

Skandinaavialik konkreetsus, funktsionalism ning aegumatu disain mõjuvad ühelt poolt väga värskendavana, teisalt on igas detailis midagi nostalgiliselt tuttavat. Molly sarja esemetel on kaks põhilist iseloomujoont, mis hakkavad kohe silma. Tugev, jõuline ning tuttav täispuidust õlitatud tammekonstruktsioon ning pehme ja kodusena näiva valge lakkvärviga kaetud puitpinnad. Torkelsoni uus sari sobitub suurepäraselt ka Eesti kodudesse. Päevavalguses lisab see toale avarust, pimedal ajal tulevad esile puitdetailid, mis tekitavad koduse ja turvalise tunde. Molly sarja kuuluvad söögilaud, toolid, vitriinkapp ja kummut, moodustades suurepärase sisustuskomplekti. Lauda saab kasutada ka kirjutuslauana kodukontoris ja kummutki on töötoas asendamatu!
Molly mööblisarja leiad Nordini Sisustussalongist Tallinnas, Pärnu mnt 110.
www.nordin.ee

Kui sind kõnetab hoopis kodumaine disain, siis vaata siit: Nopime Eesti disaini kodukontorisse