Tööta istudes või seistes — sama laua taga. Nutika laua taga!

Kodukontorisse on ideaalne toode elektriliselt reguleeritav töölaud, sest see sobib kõigile pereliikmetele. Laud on reguleeritav 61–126 cm.
Wellness switch lüliti tuletab mälu, kasutusstatistika ja kalorilugeja abil meelde, kui oled liialt pikaks istuma jäänud.
Laud on Eestis ainulaadne, sest seda on võimalik reguleerida ka mobiilirakendust kasutades.
Hind 524–555 € (lisandub käibemaks).
Standardi esindussalong asub Pärnu mnt 139C

Õhuline ja stiilne MAN
Disainer Raul Abner

Radise MAN seerias on õhuline, samas tugev kirjutuslaud. Valmistatud kasevineerist, õlivahatatud. Sisaldab kahte suurt ja mahukat sahtlit, millel on vaikselt sulguvad siinid. Lauda on saadaval eri toonides — heleda tamme tooni (fotol), tammekarva, pähklitooni, helehalli, naturaalselt või valgelt õlivahatatud –, sahtlid on valgest filmivineerist või õlivahatatud.
Kirjutuslaua laius 120 cm, sügavus 56 cm, kõrgus 75 cm, hind 350 €.
www.radis.ee

Suar disainlaud muudab iga ruumi eriliseks

Suar Design seob omavahel Indoneesiast pärit naturaalse puidu ja skandinaavialiku disaini — tulemuseks on tõeliselt unikaalsed lauad. Iga eksemplar on erineva kuju ja vormiga, lisades interjöörile korraliku koguse originaalust. Laud sobib nii koju kui ka kontorisse ning ka Eesti karmides välitingimustes kasutamiseks.
Tootevalikus on laudu eri suuruses ja hinnaklassis, näiteks 2,1-meetrise Natural Edge laua hind on 1330 €.
www.suardesign.ee

Sirm on hea lahendus
Disain Igor Volkov

Kui kodus asub töönurgake elu- või magamistoas, siis on hea lahendus sirmiga veidike eraldatust tekitada. SOLO ruumijagaja sobib nii klassikalisse kui ka modernsesse koju.
www.lum.ee või www.thulema.ee. Hind 252 €

Et loovus pääseks mõjule!

COW Desk seisab kindlalt nelja jalaga maas. Sellel on suur kahest osast koosnev tööpind, et kõik tööks vajalik lauale ära mahuks. Laua all paikneb lauaplaadi pikkuses kangast riiul — suurepärane panipaik laadijate, adapterite, juhtmete hoidmiseks. Seadmeteni kirjutuslaual ulatuvad kõigest juhtmeotsad, mis võimaldavad lauapealse ja -aluse hoida abivahenditest puhtana. Tagumine, ühes sellel olevate asjadega liigutatav lauaplaat avab ligipääsu lauaalusele riiulile.
Naturaalne tammepuit ja puhas valge pind täiendavad teineteist, moodustades suurepärase ja kvaliteetse terviku.
COW kirjutuslaudasid valmistatakse kolmes mõõdus. Hind: 1695–1895 eurot. Müüvad Elke Mööbel, Tali disainipood, Eesti Disaini Maja ja furgner.com. Vaata lisaks: cultofwood.eu või FB-s CultOfWood

SAMAL TEEMAL: